sömnsjuka är ett påhitt…


Narkolepsi bara är ett påhitt och de som påstår sig att lida av det är simulanter. Eller? Sverige är bäst och Finnarna och alla andra suger bara. Har Sverige har sagt att Fluarix är ett ofarligt vaccin mot influensa så är det ofarligt… Det är absolut inget fel på Fluarix, det är möjligen fel på dem som blev sjuka, men Fluarix är bra.
Tomas Salomonson är säker på sin sak. Att han sitter på dubbla stolar stör naturligtvis inte honom. Ordet ”jävig” verkar vara en okänd begrepp hos väldigt många i Sverige. Speciellt hos dem som alla andra anser vara jäviga.

AB,

Annons

6 tankar om “sömnsjuka är ett påhitt…

 1. Självklart är det fel på oss! Inte på vaccinet! Nej, glöm det. Det kommer flera vacciner framgent. Bolagen vill tjäna storkovan på aningslösa människor. Men jag ställer inte upp. Jag gör som Annika Linde: Tar en influensa efter det stärker immunförsvaret!

  Gilla

  • Ju jag tar också influensan. Men har märkt också att det är tuffare och tuffare. Den senaste för snart 12-13 år sen den var tufft. Så nog snart är det dags igen. Om ändå de som är sjuka kunde stanna hemma och inte flänga runt med feber och hosta. Skulle än idag känna igen tjejen som smittade ner mig på T-banan när hon hostade rakt på mig. # dagar senare i München bröt ut även på mig. Förstörd resa, jag säkerligen smittat en hel del andra också ( mot min vilja) Och tog 6 veckor innan jag kände att nu var jag frisk. Puh…det var en pärs.

   Gilla

 2. Den gyllene tumregeln här i landet är att om det är många som drabbas och dessutom riskerar att bli dyrt så existerar det inte. I ett sådant läge står experterna som spön i backen eftersom de vet att nomenklaturan belönar rikligt med fina tjänster i statsapparaten. Förmodligen har ungdjävlarna psykiska problem eller också är det deras föräldrar som har instruerat dem att smulera.

  Så är det.

  Gilla

  • Självklart att det är fel på oss och inte på medicineringen. Vi är simulanter och gör oss för myndigheten, för det är så lönsamt att låtsas att vara sjuk.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.