apropå Quick…


Quick frias för ytterligare 2 mord. Om han han nu inte gjort det så det är väl okej. Men faktum kvarstår. Det är en massa människor som berövades livet. Vem gjorde det?
Med andra ord så går en hel del drös mördare fria bland oss. Och om nu är  Quick   oskyldig som en nyfödd lamm, hur inkompetenta poliserna är eller var eller kanske fortfarande är egentligen.. ? Quick frias en efter en, men skulle nu kunna fastställas om han nu var en mördare?

Ganska så oroande. Kan man egentligen lita på rättsväsendet?

Det ständiga våldet som helt plötsligt verkar pågå lite överallt är också ganska så oroande… Vad har hänt med människorna. Måste man dra kniv eller pistol? Kan man inte tänka efter. Ska man bara mörda för att man inte har fått som man ville? Är det bara aggression som är gångbar?

Jag är inte så säker på att den valde vägen för behandling/förvaring  för brottslingar är den bästa. Mildheten och terapier inte har verkat göra susen i deras psyke. Och de blir bara fler och fler. Jag ser inte som om det skulle lugna ner sig.  Ju längre man väntar med lösningen, desto svårare det blir att styra upp det.

AB, Expressen, DN, SvD

Annons

4 tankar om “apropå Quick…

  • Det är ju synd om anhöriga. Jag tror att han är en slipad psykopat som utnyttjar situationen. Tror naturligtvis inte heller att han mördat alla dessa människor, men möjligen 1 eller 2.
   Men vem har mördat dem?
   Ska mördare nu gå fria bara för att det var så länge sen?

   Gilla

 1. Ja, våld är ju inget vi behöver mea av. Personligen ser jag med avsky/rädsla på det ”andra könets” framfart som redan i barnsben ska vifta med pinnar och sparka på det som finns att sparka på när dom går gatan fram, sist var det en unge som ogenerat sparkade mot en fågel som inte riktigt hann undan. ÄR DET NÅT FEL – genetiskt alltså- på det andra könet, för minimalt är väl det antal kvinnor som uppför sej så dom hamnar på anstalter av diverse slag ?? UPPRÖRANDE !!

  Gilla

  • När ni ”goda” kvinnor gör den första ultraljudsundersökningen, och får reda på könet, så är det väl bara att be om att få fostret aborterat om det är ett gossebarn. Problemet löst, inget mer att bli upprörd över det ”andra” könets uppförande.
   Det heter ju att det är kvinnan bakom allt, men det underförstått, att om hennes man eller son har gjort något bra.
   Liksom man skall tacka sina föräldrar om det har gått bra för en i livet. Har det däremot inte gjort det, ve den den som säger något illa om sin mor eller far.
   Jag har levt i två förhållande, ett längre och ett kortare, båda ville att jag skulle slå dem, annars är jag ingen riktig man, sa de på fullaste allvar.
   Men det gjorde jag naturligtvis inte, jag är gammaldags, men inte stenåldersgammaldags, så jag gjorde dem besvikna därvidlag.
   Så vilket kön är det något genetiskt fel på?

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.