miraklet…


Det är ju inte ofta mirakel händer i mitt liv. Typ aldrig, men nu har det hänt. Och är jag nöjd? Jag vet inte.  Kanske…men inte till 100 %

Miraklet har hänt med min gamla datorn. Den som drabbades av en Trojan som sen ställde till i det mesta. Trojanen togs bort, men datorn fungerade bara så där. Ville man installera nåt nytt gick ju inte alla gånger, bara ibland. Och överhuvudtaget gick det inte att uppdatera någonting alls. Vilket är ju nödvändigt förr eller senare..

När jag bytte från Telenor till Tre kunde jag helt plötsligt inte installera modemet. Och en laptop utan uppkoppling inte mycket att ha tycker jag.

Det blev en ny laptop.
Och det är nu miraklet slår till. Det är som om den gamla laptopen känner sig åsidosatt så helt plötsligt fungerar den hur bra som helst. Modemet är installerad, uppdateringar går som på räls, kan göra saker på den som jag nu inte kunde i 8 månader. Snart kommer den prata med mig också.

Lite läskigt är det allt.  Men det är säkert bara jag som tycker att det är en mirakel.
Och varför är jag inte glad då. Tjaaaaaaaaaaaa… så här i efterhand känns ju då lite onödigt med en  laptop till så klart.

Annons

6 tankar om “miraklet…

 1. Datorer är märkliga. Min ena startar bara ibland. Vissa dagar startar den alltid och ibland inte. Tror det har med fuktigheten i luften att göra. Men när den startar skriker jag Yes! och ger den ett glatt tillrop och en liten klapp.

  Gilla

 2. Ibland så är en total ominstallation av Windows det enda rätta. Installera alltid ett bra virusskydd är ett säkert tips. Jag tröttnade på Windows och bytte till Apple för 3-4 år sedan. Visst hade det varit lite strul, men långa vägar från Windows, orkade inte mer. 🙂

  Gilla

  • Ju det är det enda rätta att göra en ominstallation, men den tog inte emot skivan som jag skulle ominstallera med.. Den lät nästan som om det raderade skivan istället. Och visst har jag virusskydd. Uppdaterar alltid innan jag gör nåt på datorn. Men vad hjälpte det? Inget. Trojanen var en 2 år gammal trojan. Den var inte ens en ny.
   Jag vet verkligen inte varför den har nu blivit perfekt. Går som en klocka, alla uppdateringar gick igenom( och de var då många då det inte gick att köra uppdatering i 8 månader.)
   Så nu kan jag simultansurfa. 🙂 😦

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.