jag fick lov att leva 108 år …och 18 timmar till!!!!!!!


Ja, man undrar ju. Som jag skrev  i mitt  förra inlägg  flytta är jobbigt,   storstädar jag i mina datorer. Räddar och slänger vart annat. När nu allting har ordnats upp tänkte jag att  en komprimering av mina filer kan göra lite susen i min gamla dator. Sagt och gjort.  Jag har startat en komprimering för att spara diskutrymme.

För det gör väl alla eller hur?

Nåväl, jag som har klagat på att tiden går så fort. Och Någon har lyssnat på min klagan. För detta komprimering kommer att ta exakt 39702 dagar och 18 timmar. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…Ni läste rätt. 39702 dagar och 18 timmar. Det är drygt 108 år och några timmar.

Jag får nog äta extra hälsosamt i fortsättningen. Ben & Jerry släng er i väggen. Bild bevis kommer också snart men allt är inte ordnat än på nya datorn.

Bildbevis:

Annons

7 tankar om “jag fick lov att leva 108 år …och 18 timmar till!!!!!!!

    • Ja, det ska man också göra med jämna mellanrum. Men vad ska jag göra om jag nu fick in en oönskad trojan. Det var den som sabbade hela min dator. 3 år blev den bara annars brukar jag ha dem i 10-12 år. Den här jag nu skriver på är 11 år gammal har xp. Fungerar bra men minneskapaciteten är inte så hög så det begränsar och att uppgradera minnet är inte lönt med en sån gammal datorn..

      Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.