idioter…


Idioter. Det tycker Michael O’Leary VD-n för Ryan Air.  Och kanske har han rätt. För hur han än kallar passagerarna så ändå är många som köper biljetter till Ryan Air.
Folk verkar vara villiga att få vilken pissbehandling bara den är prisvärd…billig.

Jag har ingen egen erfarenhet av Ryan Air men titt som tätt kan man läsa om missnöjda kunder, dålig service, kvarlämnade passagerare som får ta sig hem bäst de kan, nödlandningar för att bränslen är inte tillräcklig, flyga med skadad vinge osv osv.
Och allting ska kosta runt om. Tids nog kommer redan tanken på en resa med Ryan Air kosta, bara han kan räknar ut hur det ska gå till.

Bara för att man säljer något billigt ( om det är nu hans turer är verkligen så billiga, när man har räknat samman alla extra kostnader som till kommer ) så behöver man inte vara ett svin.  Kanske borde han bojkottas av dem som så gärna reser med hans bolag och låter sig hunsas.

2 tankar om “idioter…

  1. I slutändan blir det nog inte så billigt. Det kostar att ta sig till flygplatsen. och går flyget tidigt måste man sova på hotell osv. Tror inte jag ska flyga en gång till. Tänker jämt så men flyger iväg ändå. Har aldrig flygit med Ryan Air dock.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.