dagens start…


Migrän. Det är grejer det. 😦
Tack alla för stödet. Nu är migränen över men har inte hunnit uppdatera och skriva något nytt och briljant inlägg. 😉 Men det kommer. 🙂

14 tankar om “dagens start…

  • De som har aldrig haft migrän kan aldrig heller förstå hur jobbigt är den. Dock brukar jag bita ihop och medicinera hårt, för så ofta jag har det så skulle jag inte göra annat än att ligga till sängs med neddragna gardiner. Och det är inget liv.

   Gilla

 1. Är det dags igen. Det går väl i skov om man har migrän. Har nästan aldrig ont i skallen. Jo, om jag har druckit för mycket vin och sprit t ex. Men då har jag glömt att dricka vatten innan jag gick till sängs. Då blir det Treo. Dricker du vatten? Du kanske borde dricka mer. Häll upp en karaff och smutta på under dagen så du får i dig.

  Gilla

  • Ibland slår den till med full kraft. Värst är det när den kommer på natten och vaknar jag på en full utvecklad helvete.Kl 4 på morgonen vill jag sova och inte kurera mig. Men men.Kan jag inte ens skylla på grannarna. 🙂 Det blev många Treo men hjälpte inte så mycket. Det blev en mörk ögonsmask och även en iskall coolpack på pannan. Samt stilla bön att den ska gå över och inte förpesta dagen. Någonting hjälpte dock och runt 9 blev jag mig själv igen. Det blev 5 timmars pina. Kunde vart värre också. Så är jag nöjd.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.