kursar…


Återigen har jag anmält mig till en kurs. Hur man bygger och driver en webbutik. Jag har ju redan en webbutik med namnet Foto till salu.  Men min devis är att man alltid kan lära sig nåt nytt som kan komma väl till pass.  Ser verkligen fram att förkovra mig i ämnet.

Om den nu blir av. För jag har ju redan anmält mig på den här kursen förra året också. Blev ju inget. Anmälde mig även på en annan kurs som hette: Gör din egen utställning. Den blev också inställd. Kurserna är på Medborgarskolan, och det är ju kul att dem har så många att välja bland, men vad hjälper det om det mesta – ialla fall dem jag är intresserad av – blir inställda.  😦

Dock är jag full av hopp. Ska ingen tro nåt annat.

Och väntar svar från KomVux med.  Där har jag anmält mig på en av deras distanskurser i Fotografisk bild.
Förra året kom jag inte med. Var överkvalificerad.  ÖVERKVALIFICERAD!!! Rådet jag fick var att jag skulle ta kontakt med Studievägledaren och med henne/honom komma fram till vad jag ska söka till.

Fattar inget. Vadå vad jag ska söka till? Jag vet ju vad jag vill. Jag behöver inte en väggledare som ändå har inte en susning om något.

Medborgarskolan har  fotokurser till Färö, London eller till Istria också. 3 dar långa. Vore ganska kul att hänga med nån av dem. Men man ska ta sig till platserna själv,resan och boendet tillkommer, inget är organiserat och sånt kan jag tycka är lite trist. För då kan man åka iväg bara själv och fota. Men det är nog bara jag som tycker så.  Bekväm är jag.

Annons

7 tankar om “kursar…

 1. Roligt att gå på kurs. Förra hösten gick jag en kurs i textning. Det var i Vuxenskolans regi. Sälja på nätet låter bra – men hur tar man betalt och vad kostar det att ha paypal o s v. Man kan ju skicka mot faktura men då ska man ha indrivning o s v om kunden inte betalar.

  Gilla

  • Gick du på textning eller på kalligrafi?
   Jag gick på kalligrafi så nu kan jag skriva extra fint 🙂
   Jag tar betalt med kort. Det är enklast. Men det går bra med paypal med. Blir vanligare och vanligare.
   Hoppas att kursen blir av. Man lär sig alltid något man själv har inte tänkt på.

   Gilla

 2. Hmmm min kommentar blev inte registrerad 😮
  Nåja, min poäng är att du kanske ska posta på fotosidan.se ‘s forum för att höra vad de har för förslag 🙂

  Gilla

 3. Min slutledning är att Medborgarskolan också är aningen för bekväma av sej, eller tror man att alla kan hitta på billigare resa/boende, kan dom ju ha rätt i för allt dom ordnar ska dom ju lägga provision på toppen, så kanske snällt/ekonomiskt tänkt i allafall.

  Gilla

  • Så tycker jag med. Att man hade åtminstone ett förslag, särskilt nu när de ändå gärna vill att alla ska helst bo på samma hotell. Men ändå är ju fri att välja hotell. hmmm.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.