liv på planeten Mars…


Med lite fantasi kan man se det mesta. Planeten Mars besiktas av oss människor, för eventuella framtida övertagande. Planer redan finns hur man kan få engångsbiljetter till färden som ska ske i a la Big Brothers anda där man kommer direktsända färden dit (låter spännande – naken chock, psykos, fylleuttalande m.m ) för att aldrig kunna komma tillbaka och bli pionjärer som påbörjar utbyggnaden för resten av oss. Läs mer om detta här.

Den lilla foto-roboten skickar ständigt nya bilder från Mars och det är fritt att tolka. Här kan du se filmen och höra om vad man kan se, eller tro att man ser.

Och klart det är väl inget fel på min fantasi heller, jag såg ännu mer en de. För de såg en finger med nagel på. Men jag såg ju massor av saker på den där bilden. Kolla själv.

Sammanfattning av vad JAG ser.

 • på mitten ligger ju ett stooort finger med ganska så tydlig nagel
 • I vänstra övre hörn ser jag en mumifierad huvud men  mörk hud och stor näsa och en ljus äggskal på huvudet.. Kan det va en saknad Farao från förr?
 • på höger hörn precis där fingret slutar ser jag ytterligare ett huvud i profil. Ser lite hemlighetsfull ut, med en svart sotarmössa på snedden. Saknar hår, öronen karakteristisk, tittar lite neråt som om han blev ertappad i sin spaning. En svart krage som är uppvikt. Definitivt en spion. Resten av kroppen nedgrävt. Eller Osynlig. För faktum är att ingen har kropp som jag kan se på den här bilden.
 • Direkt höger om fingret ser jag en uppskärrad flicka, med fingret ( det egna fingret) lite framför näsan. Lukten kanske är inte det bästa från jättefingret. Hon är moderiktig med två blonda knut på huvudet, där hårbotten lyser svart. Stackarn ser verkligen skräckslagen ut, nästan på väg att gråta.

Jaha…antingen ser jag rätt eller så gör jag inte det. Jag skulle kunna skriva ihop en deckarroman från Mars. Döden  i Mars. Den kroppslösa planeten. Kroppsfixeringen ett minne blått. Utan kropp blir man inte fet. Inte heller blir man en benrangel. Genomskinliga kroppar med riktiga huvud.Kan lösa problemet med höga spannmålspriset i framtiden.. I framtiden.  😉

JA…det var det om det.

Expressen

Annons

6 tankar om “liv på planeten Mars…

  • Ju det tog lång tid att åka dit, men ändå inte så förfärligt lång tid. Men jag tror att man kan fot på Mars. Men sen vad man hittar förutom sand och sten.
   Vem vet kanske fanns en civilisation även där. Inte som här på jorden men än annan sort.
   Jag är öppen för det mesta på den vägen.

   Gilla

 1. Djävla märkligt att man trots bedriften att flyga till Mars tydligen inte har lyckats få med en kamera med normala prestanda och finesser. :Autofokus hade ju t.ex. inte skadat. )

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.