skinande rent vill vi ha…


De flesta av oss använder dem. De ska underlätta våra liv eller i alla fall städningen.  Jag har ju aldrig funderat över vad flaskorna innehåller kan i princip inget om kemi, därmed de flesta benämningarna är ju hebreiska för mig. .  Inte heller över utseendet har jag funderat över. framför allt för att alla dessa flaskor står undanstoppade, så att de inte tränger på alltför mycket.
Om någon så just de alltid framkallar en viss samvete. en dålig sån om nu någon undrar. Städning är ju inte en favorit sysselsättning.  Dock är den nödvändigt.
Jag har hört inte så länge sen att en känd amerikan ( namnet har jag glömt tyvärr) har sagt att efter två år blir inte saker dammigare. I alla fall inte så att det märks. Så han brydde sig inte.

Jag vet att jag skulle också gärna strunta i  städningen, men jag kan ändå inte göra det. Det finns en cell i mig som är motståndare till det. Så jag får feja då och då.  Skulle inte ha emot att någon hade gjort åt mig, denna nödvändiga syssla, men det har jag inte råd med. troligen kommer jag aldrig heller att ha råd med det i framtiden heller. Missade chansen när jag tackade nej till en frieri av en judisk man med mycket stålar. Där det hade ingått och inte heller hade jag behövt laga mat heller..  Det var då det …och nu har vi nu. Har aldrig ångrat mitt nej.

Men vad jag ville komma fram till att nu har Laura Ashley kommit fram till att man kan även designa ajaxflaskan så att nu kan man ha den framme om man nu skulle vilja det.  Men vill jag det? Vill jag verkligen det att den ska stå framme. Jag är inte så säker på den punkten, men jag är helt säker på att många kommer göra det. eller inte.  För de rika har ju ändå städhjälp och inte tror jag att städpersonalen har designade produkter och kläder.  Men jag kan ju ha fel.
Jag är faktisk inte alls imponerad av flaskan. Sprayanordningen är lika trist som på vilken flaska som helst. Och inte heller gör den jobbet själv. Jag efterfrågar en trollstav.
Men om nu någon vill köpa detta kan man gå in tex på Nordljus Home och lägga 199 kr på den.  För övrigt har de en hel del roliga saker för hemmet. Annorlunda om inte annat.

OS-listan kan du kolla här. Sverige avancerade och ligger nu på 25. plats med en silver.

Annons

6 tankar om “skinande rent vill vi ha…

 1. Här dammas det inte i nån större utsträckning. Men jag tycker inte det är fel att sånt man använder i vardagen också har en bra design. Kanske det är just där det är som viktigast.

  Gilla

  • Det är kul när folk tänker till även om vardagliga skitgöra, synd bara att jag inte kan komma med såna idéer. Å andra sidan dem idéer jag har fått vet jag inte heller hur man ska gå vidare med. Och så är det kanske många andra också.

   Gilla

  • Laura Ashleys fans kommer helt säkert köpa dem. Och sen kommer idén knoppa av till allt annat med. Inget fel med det. Men som vanligt får man mest betala för utseendet och inte för innehållet. Men vi lever i en värld där yta är viktigare än innehåll.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.