ingen lust…


För det mesta är allting bra. För det mesta. Men just nu är inte för det mesta. Känns som om jag har tappat fokus. Och vet inte vad jag vill. Jag vill liksom ingenting. Inget mål. Inget.
Hälsan är på topp ( om man nu kan lita på läkare och deras prover) ändå mår jag dåligt.
Och det finns inget värre än att må dåligt utan att veta av vad.

Inte ens vädret piggar upp, ändå är jag den enda i hela Stockholm som verkar vara nöjd med den svala och blöta sommaren.

Jag tar nog en treo. Problemlösare numer ett.
Varför mår jag dålig, när jag ändå är inte sjuk?

Om man ändå kunde skylla den på att det är fredagen den 13-e. Men jag har aldrig haft otalt med siffror inte ens om det är på en fredag.

Annons

12 tankar om “ingen lust…

 1. Har just varit ute och plockat älgört. I den finns salicylsyra. Bättre än Treo. Har lagt blommor i vatten som jag ska dricka i morgon. Det är tråkigt när man tappar lusten. Men den brukar komma tillbaka som tur är. Vet hur det känns.

  Gilla

  • Älgört? Det var nåt nytt för mig. Kan du inte skriva lit om det i din blogg? Eller har du gjort det förr? Ge mig en länk då 🙂
   Ju lusten kommer alltid tillbaka förr eller senare, om man nu inte hamnar i depressionens glupska käft (vilket jag gjorde för ett antal år sen. Och helst vill slippa igen. För DÅ kändes inte något meningsfull eller lustfullt alls. som tur kom jag ur den, men tyvärr är det inte omöjligt att man hamnar i helvetet igen) Människor som har aldrig haft depression – och då menar jag inte att man är lite deppig och nere en dag eller så utan när man är bortom all ljusning- kan aldrig förstå hur det är.
   Min egen mor ville inte ens prata om det, och tyckte att jag skulle skärpa mig och rycka upp mig, min väninna tyckte att jag skulle göra något kul så blir allt bättre. osv osv. Kunde skriva hur lång som helst om det. Men nu mår jag bra från depressionen men ibland får jag såna ”känselbortfall” och då sätter sig skräcken in att det är inte bara tillfällig.

   Gilla

 2. Sinnet bryr sig inte så mycket om ifall läkaren säger att man är frisk. Det är nog annat än mediciner som krävs när man tappat lusten. Ofta är det ett tecken på att man behöver vara ledig – inte för att vila utan för att tänka. Och bestämma sig för vad man vill med fortsättningen av sitt liv. Jag tror man har för lite tid att tänka när man rusar runt och jobbar och grejar och håller på hela tiden och rätt som det är säger sinnet ifrån och vill inte vara med längre. Och jag tror inte Treo är så bra =)

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.