vilse i mjölkflaskan…


De flesta går runt och klagar på vädret. Blött, regn, kallt osv. De vackra soliga dagar glöms bort med en gång som inte det har funnits alls. Jag själv tar jag vädret som den är. Vad kan man säga egentligen. Jag lider visserligen så fort den är över 20 grader, men försöker ta den med ro.
Idag var ju MIN favorit fenomen. DIMMA. De som vaknade sent har nog missat den, men det var nästan som att gå i mjölk. Bra bilder det blev. Här är några:

 

Å så började lätta upp lite till slut så att man såg också nåt 🙂 Men för turister på Fjällgatan var inte så kul. Man såg inget. Verkligen inget.

Annons

8 tankar om “vilse i mjölkflaskan…

 1. Ja, fina bilder! Verkligen mjölkigt i olika steg. När dimman lättar ser nog dom flesta som en positiv mening. Men det kan vara skönt med lite fog ibland. I Hälsingland med sina blåa berg blir det mera slöjor över markerna. Trolliknande!

  Gilla

 2. Samma sak i Karlskrona igår! Dimmigt, varmt. Efter en sakta promenad raknade håret, svettet rann längs ryggen, och man ville bara hem och duscha. Idag helt strålande väder med gassande sol!

  Gilla

 3. Hej!
  Ja dimma är verkligen något som fängslar mej också… morgnarna på landet där jag bor nu är oftast helt underbara .. med lite dis o dimma… även vissa kvällar … ha det gott… Kram!

  Gilla

  • Det har verkligen sina fördelar att bo på landet. I Stockholm är man inte bortskämd med dis och dimma. Det är väl första gången mitt i sommaren 🙂

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.