i valet och kvalet…i en typiskt ilandsproblem…


Alla behöver vi en shoppingvagn. JA om man nu inte vill att armarna når till knäna av all tung släpande. Bättre för ryggen med. I Budapest råkade jag se en uppsättning ovanligt snygga shoppingvagnar.
Jag borde ha köpt en av dem på plats, och inte hoppades på att det finns att köpa även här i Stockholm. Idag är globaliseringen total, men inte i allt. Franska saker når inte ända upp hit. Elegans och praktiskt med trendkänsla är antagligen inte säljbara här i norden.
Svenskarna går i gång på allt bara det är engelsk eller amerikansk. Precis som på bio och tv. Bara engelsktalande filmer som visas, ytterst sällan fransk, italiensk eller tysk och inte att glömma resten av världen. Som antagligen också producerar fantastiska  filmer.

Åter nu till dramaten. Köpeväskan alltså.  Men  till slut efter mycket letande på nätet hittade jag några. Och nu kan jag inte välja av dem få som jag hittade.Kanske borde jag köpa allihopa, men naturligtvis är dessa shoppingvagnar inte särskilt billiga.  Den dyraste kostar närmare 3000 kr. medan den billigaste strax över 600 kr.

6 tankar om “i valet och kvalet…i en typiskt ilandsproblem…

 1. Det finnsa billigare men då blir dom tantigare. Jag vill nog ha en enklare och den ska vara rutig. Borde köpa en jag med. Släpar armarna ur led i onödan. Nä, nu blir den en Dra Maten. Tack för pushen!

  Gilla

  • De rutiga kan ju köpas redan från 199 kr och uppåt. Jag har ju ingen bil, så det blir tufft att storhandla. Jag har redan en rutig och en som är svart, men nu ville jag ha en lite roligare. Inget som jag måste införskaffa just nu, men fick en så ha begär.

   Gilla

 2. Mer franskt till folket! Vi kanske inte vet vad som är bäst för oss själva 😉 Den svart-vita eller den sistnämnda! Ena är stilren medan andra är praktiskt på två sätt.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.