två dagar jag vill vill inte ha i repris


Hade jag bättre karaktär så skulle jag dränka mina sorger i massor av tjockglad. Men jag vet också att om jag börjar så kan jag inte heller sluta. Jag är ju omåttligt när det gäller just den lasten.

Gårdagen var ju ingen höjdare . återigen kom jag inte med en  kurs jag anmälde mig på. För många som anmälde sig därmed fick jag inte vara med.  Kul. Det är den tredje kurs som jag inte får gå på. Hur roligt är det.?

Idag var en riktig avbokar dag.  Kunder avbokade  en efter en. Några av dem avbokade tidigt på morgonen, då de var sjuka. Blev inte glad, men är acceptabelt. Men att någon som bokade tid så sent som igår inte kommer och inte heller ringer gör mig riktigt förbannad.  Och självklart ger inte hennes telefonnummer ledtråd vart jag skulle kunna skicka en räkning?

Och ytterligare en kund avbokade 5 minuter innan hon skulle vara hos mig. Återigen pga sjukdom. 5 minuter innan avtalat möte.
6 kunder på en och samma dag? Det är fan rekord. Det har nog aldrig hänt. I sin höjd kanske blir 6 avbokning på en månad.
Och att jag klämde mitt finger var ju bara en bonus av elände. Men det är snyggt med svart nagel har jag hört. Modernt  liksom.

Lite otur har jag allt. Och det är ganska så ofta. Jag och kollegan har räknat. På två dar 7 stycken. Jag har inte räknat upp allt i den här inläggen men jag känner mig förföljd av en elak väsen.
Kan du toppa mina jobbiga stunder så håll dig inte tillbaka. Dela med dig. Kanske ger mig en viss tröst.

Annons

7 tankar om “två dagar jag vill vill inte ha i repris

 1. Hörde nått klokt förut: ”Det gör inte mindre ont i det brutna benet bara för att man vet att det finns människor som brutit båda benen och båda armarna och dessutom bränt sig illa”

  Gilla

  • Tyvärr så startar inte videoklippet. Det är väl typiskt det med. 😦
   Men har läst några andra riktigt jobbiga historier så nu inser jag att mina är bara bagateller. Men när bagateller uppenbarar sig i klump blir de ändå rätt så jobbiga.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.