den röda dagen…


Första maj var väldigt rött. Jag är inte den som ställer frågor i stan men lite nyfiken var jag dock, om folk valde rött på kläderna medvetet eller det var bara en omedveten handling styrd av undermedvetandet?

4 tankar om “den röda dagen…

  1. Ett svart hjärta är lika rött som ett vitt. Den klassiska Expressen-rubriken efter hjärttransplantation från svart man till vit man kan man kanske applicera på det röda folket denna dag. Och rödvinsvänstern är ju ett begrepp (åtminstone förr). Det blev nog ett eller annat glas rött just denna kväll. Rött är nog en rätt juste färg. Om den används med måtta, och i rätt nyans. Gör sig bra på bild, om inte annat. Det lär för övrigt finnas 16 miljoner olika färger (inklusive nyanser, förstås).

    Gilla

  2. Inte var det väl så där förfärligt rött, men jag är nog den sista att ha åsikter i sammanhanget… jag satt på tåget från det nykrattade landet. Ser ut att bli väder för ett besök till i morron om man nu ska ta vara på vädret… Kanske sätta potatis ??? Synd att du inte är ledig. För det är du väl inte ??

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.