på ostadiga ben gick jag runt i stan…se bildbevis


Ja, så kan det gå. I Stockholm. Många stannade och tog bilder. Klart det väcker ju uppmärksamhet, men är osäker om den passar ihop med den fin fina nya gallerian som fick namnet MOOD Stockholm. Jag själv trodde  att det kommer bli en megastor modetygaffär  a la NewYork…Men så fel man kan ha….:)
Det blev en Galleri med egen nisch för dem med feta plånböcker…Rika människor behöver också lekplatser lika väl som vanliga arbetarklassen med tunnare dito. Den lanseras som en helt ny koncept där även doft och ljudupplevelser ingår i bilden. Kanske är det så, men jag kände inga dofter när jag var inne, och ljudet fanns  där säkert men jag har eget ljud i mina hörlurar.

H&M, Lindex och Kappahl lyser med sin frånvaro…det är ju skönt.  Ralph Lauren, Rodebjer, Spiti ( där jag handlar en hel del) , Stockholm Market m.m…m.m  är butiker för innefolket och folk med höga positioner dit man inte kan komma med slitna jeans om man nu vill bli tagen på allvar. Dessutom finns det restauranger och kaféer för att vila trötta ben och fylla tomma magar. Jag var där tidigt på morgonen  så butikerna gapade tomma, men jag antar att sen blir det rusch.

Men jag har svårt för donnan vid ingången. Den signalerar mer en galleri för 14-åringar med ingen budget alls.

Succén är given. Adressen är Regeringsgatan och Norrlandsgatans korsning. Får kolla in längre fram på våren igen.

Annons

En tanke på “på ostadiga ben gick jag runt i stan…se bildbevis

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.