från EcoNow – expo….


…en besök gjorde jag på EcoNow-Mässan som hölls i Münchenbryggeriet. Allt gick i ekologisk touch för att värna om vår miljö och oss själva.

I en monter kunde man köpa massageljus som är en ganska ny produkt.  Ett ljus som sprider underbar doft och stämning, och när massan smälter kunde man massera med.  Kul grej. Perfekt som present också. Helt ekologiskt. Besök NoviNordic´s hemsida om du vill veta mer om produkterna.

Sen såg jag en heltäckande cykel som skyddar barn mot avgaser, men den som kör lever farligt dock:

Och så min favorit på mässan. Självgående gräsklippare. Som klipper gräs utan ansträngning. Dagarna långt, varje dag går den runt och surrar. När tröttheten sätter i går den hem och kopplar av med lite uppladdning.  Skulle passa mina föräldrars tomt. Det kostar en del men i långa loppet är den absolut värt det. Och de verkar tåliga också. Tål det mesta …vind och regn. Blir aldrig sur. Jag gissar att man kan nytta av den i många år. Den jobbar in sitt pris ganska så snabbt. Tyst är den också.  Hörs knappt när fåglarna kvittrar.

Och den händiga kan ju pimpa maskinen som man vill, sprutlacka eller sätta öron och svans på den …så ser mer ut som ett djur eller vad man nu vill att den ska se ut 🙂
Det är Husqvarna  som tillverkar den elektroniska fåret.

Annons

2 tankar om “från EcoNow – expo….

    • Man missar ju mycket. Men världen är stor och även utbudet. Man kan inte va uppdaterad på allt. Därför ska man tipsa när man hittar nåt intressant.

      Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.