waterfront…


… Jag kan aldrig bestämma mig om jag gillar den här byggnaden eller om jag avskyr den.  Den varierar. Men WaterFront kongress hotell som den heter är i alla fall ett kul fotoobjekt.  Men jag gillar inte alls den röran som man kan se framför hotellet. den är förfärligt. På deras egna bilder ser det naturligtvis inbjudande ut, men verkligheten är ett annat. Däremot utsikten mot Statshuset är onekligen svårslaget.

Annons

5 tankar om “waterfront…

  • Jag gillar ju också modern arkitektur. Men det blir så sällan storslaget här i Stockholm.

   Det var nu längesen jag kollade in hos dig, ska genast dit, då vill jag se dina storslagna bilder.

   Gilla

 1. Bengt! Underbar kommentar. Skönt med folk som vräker ur sig. Det är fritt fram för dårskaperna bland politikerna. Ingen tycks ställas till svars för någonting. Allt rullar på! Nej, jag vet ingenting… Nej, det inte mitt fel…. Fråga någon annan…

  Watefront låter häftigare än Vattenfront. Vi är verkligen anglifierade.

  Gilla

 2. Just igår tog jag en strandnära tvåtimmarspromenad Södermalm runt. Och med utsikt från Söder Mälarstrand kunde jag återigen konstatera att ansvariga politiker som sagt ja till denna vidriga, själlösa, iskalla, röriga geggamojja helt klart borde åtalas för grovt brott mot estetiken. Och knappast få slippa undan med villkorlig dom!
  Dessutom ser jag rött med alla dessa engelska (!) namn på byggnader i Sverige (!).
  Sthlms ALLRA fulaste byggnad (som dessutom syns så förbannat väl) är väl ändå Kaknästornet. Tänk tanken: Kaknästornet på Frihetsgudinnans plats i New York. Eller Kaknästornet på Eiffeltornets plats i Paris. Fy Fan. Hoppsan – nu svor jag igen.
  Blev på betydligt bättre humör efter att (först nu) ha begått premiärbesök på Fotografiska. Och nu när det kacklar mot Påsk passade jag på att lösa in julklappen, årskortet.

  Gilla

  • Det är så otroligt att man så ofta misslyckas med arkitekturen idag i Stockholm. Helt klart blir man orolig hur Slussen kommer se ut när den väl blir påbörjad-och därefter färdigbyggd…om den nu inte rasar ihop, innan allt beslut och överklagande tar sin ände.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.