standardfrukosten är…


Trodde aldrig att helt plötsligt 2 treo  är min standardingrediens på min dagliga frukost. Och 2 till runt kl 2 på eftermiddag för att slippa smärtan.

Min förhoppning är att slippa smärtan inom kort. Ischias verkar vara ju en folksjukdom. Hade inte en aning om det. Vem jag än pratar om det så har ju de redan haft ischias. Skrämmande.

Annons

5 tankar om “standardfrukosten är…

 1. Tur att Treo är bra mot cancer! Treo är bäst – ingen protest! Plastmackor – huvaligen! Fralla med ost på och en grön paprikaslice! Ät två matskedar honung varje dag och du kommer att bli hur frisk som helst. Värken går bort! Simsala bim! Bina kan!

  Gilla

  • Nej plastmackor kan vi väl alla vara för utan, men det är väl SJ´s ansvar och SJ är ju svenskt 🙂
   Honung är väl inte fel, men ska man bli smärtfri av ”biprodukten” så krävs nog en nypa tro ocskå.,- och den mår ju ingen illa av. Billigt också…

   Gilla

  • Jag har också läst att treo är bra mot cancer och den är bra även för att förebygga blodpropp och hjärtinfarkt. Så jag känner mig garderad då jag har ätit mycket treo i mitt liv, då jag har haft migrän större delen av min vuxna liv. Nu är migränen är mer sällsynt, men för att man ska aldrig känna sig hel uppstår andra problem. Som nu ischiasen. Aldrig kan man bara va…

   Gilla

 2. TIPS !!
  Gå på en infoträff med speciell inriktning på FRUKOSTAR
  Denna kväll behandlas ämnet bra frukostar. Frukostar som man håller sig mätt på länge och som ger energi. Bland annat Misosoppa i två former, olika sorters gröt på hel säd, pressade/syrade grönsaker och algblandning. Slå ett slag för att det är mat som vi behöver för att orka med en hel arbetsdag, inte fruktjuicer och fil med startflingor. Dessutom tar vi upp ”resekost”. Hur man gör när man skall ut och resa och inte vill utsättas för ”plastmackor”? Dessutom skall vi återkoppla till förra kvällens kapitlet om Detox.

  Skriv och fråga om du vill ha mera info och hennes månadsinfo : carina@lorus.st
  Adressen är Havregatan nr 10 på söder i Stockholm och kostar bara 250sek – JAG SKA GÅ !! 🙂

  Gilla

  • Jag är ju nöjd min frukost. Inte så mycket för müsli och flingor inte gillar jag mjölk heller.
   Jag vill nog inte att någon ska säga vad jag ska äta till frukost heller.
   Man ska väl äta det man mår bra av. Och för tillfället mår jag bra av TREO. Så får det bli till frukost, garnerad med lite mackor. Te och kaffe hoppas jag över. Det finns koffein gott om i Treo ändå. Men i första hand är jag ute efter smärtlindring.

   Förresten, plastmacka äter jag aldrig. Det är en svensk uppfinning och just DEN uppfinningen har aldrig tilltalat mina sinnen.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.