vissa vaknar med födslovärk andra med huvudvärk…


Alla har sitt öde att följa…jag vaknade med en sprängande huvudvärk som går helt obemärkt förbi bland världens alla andra huvudvärk. Nån annan fick födslovärk och berikat världen med en prinsessa. Grattis till Viktoria och grattis till alla dem andra som födde samtidigt men inte blir till en nyhet och grattis till mig som ska jobba hårt med min huvudvärk för att kunna bidra till skattekistan och den nyföddas välfärd.

Igår hörde jag en spådom i radio angående när Viktoria skulle föda sitt barn. Inte ett ord blev sant. Här är vad sierskan sa:

Barnet ska födas den 5 mars
Tid: kl 12.00
kön: En prins
namnet: Eugen

Med andra ord inget har stämt. Möjligen kan det bli en Eugenia.

Och jag minns när jag själv gick till en spådam som alla tyckte var så bra. I mitt fall misslyckades hon totalt. För jag var utanför ramen. Jag längtade inte efter barn ( men hon spåde 2-3 stycken. Har inte heller längtat efter att gifta mig ( enligt henne skulle jag göra det samma år som jag var hos henne – har aldrig gift mig och heller aldrig fanns bland mina planer) Enligt henne skulle jag bo i ett stort hus fristående med gård. Och min man skulle vara känd.
Hon sa också att jag har ett yrke som innebär mycket kontakt med människor.  Ja, det stämmer, men hur många har jobb som inte stämmer in i detta påstående? Att misslyckas med det påståendet rent procentuellt är minimalt.

Ja… vad kan man säga om spådomar. Bortkastade pengar för drömmar som man trots allt styr själv över. Då är det bättre att tro på Jesus – vilket jag inte heller gör. Men här är en bild ändå.

för oss

Och den fina familjen med den fina arvingen till tronen ska ha många fina stunder i sina fina liv. Önskar de mycket lycka.

AB, expressen, DN, DN, SvD, Svd

2 tankar om “vissa vaknar med födslovärk andra med huvudvärk…

 1. Den lilla sessan kom för tidigt. Men bättre för tidigt än aldrig. Hoppas hon får heta Daniela. Det skulle vara kul.
  Har du ofta on i huvudet! Ska mejla en annan grej till dig som du kanske kan ha glädje av. Man ska inte ha ont osv. Man ska vara frisk. Men de flesta har ju krämpor på olika sätt.

  Gilla

  • Håller med dig. Daniela hade varit fint. Och håller nog med Herman Lindqvist också. Estelle låter som en nattklubbsdrottning.
   Men gillar de namnet så är det väl deras sak.

   Jag har inte alls lika ofta huvudvärk som jag hade förr, för då hade jag ont 3-4 gånger i veckan. Nu är det bara några gånger i månaden. Stor förbättring. 🙂

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.