det finns dagar …och så finns det tårar.


Idag är ju en tår dag. Fråga inte varför men den rinner oavbrutet från vänsterögat. Har ingen orsak till det. Jag är inte ledsen och inte heller fick jag nåt i ögat.  Den vill visa bara attityd.

Jag var i min favorit inredningsbutik som jag har redan skrivit om tidigare. Men efter alla surpuppor som jag råkade ut för nyligen så vill jag skriva om en pärla.  Och de hade inget emot att jag gick runt och fotograferat.

Butiken heter Raja och ligger på Odengatan 39 i Stockholm.  Dem säljer mest äkta möbler från indien med avskavda färg som det blir efter år av användande. Antika är de på sitt sätt.  Hoppas i alla fall att de  inte är billiga kopior. Priset säger ju annat. För det kostar  en hel del.
Men det finns mindre saker man kan pryda hemmet med och dessa är överkomliga. Den som vågar klä sig för att stick ut är Raja också ett bra ställe att gräva i.  Annorlunda kläder och fina tyger. Deras broderade stövlar skulle jag gärna vilja ha.

stämpel...foto: AntoniaB

Stämpeln här ovanför har jag köpt. Man använder dem för att mönsterlägga enfärgade tyg. De finns i olika storlek och mönster. Även prisen varierar. Är man händig kan man göra mönster på sin t-shirt eller sommarklänning. Skulle inte förvåna mig om det fungerar på att trycka mönster på väggen med.  Naturligtvis är butiken inget för vitfolket. För det vore ju synd att måla dessa färgglade möblerna vita.
Här följer en bildgalleri. Klicka på bilden så blir den stor sen är det bara bläddra igenom dem med pilen på sidan om bilderna.

Raja

Annons

2 tankar om “det finns dagar …och så finns det tårar.

  1. :-)… jag visste ju att vi har olik smak i både det ena och den andra, men detta var avancerat. Saknar dock dina broderade stövlar,,,,, var e dom ??

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.