puss på er idioter…


Frank Rocco Jensen har våldtagit. Förr. Fick sitta inne. Kom ut… våldtagit en ung flicka. Nu står han framför rätten igen.  Han blev fotograferad när han visar fingret åt svenska folket och nu är det en puss mot pressen fast det är ämnat för oss.

Tjaaa… varför inte. Om fyra år är han ute igen och kan ta upp våldtäkten igen. Under tiden får han umgås med likasinnade äckel, Blogga om sina erfarenheter, äta god mat, hålla sig i trim i välutrustad gym, kanske läsa lite juridik, osv osv, listan kan ju göras långt.

Straff är det i alla fall inte.

Jag har inte barn men skulle lätt lagen i min hand om jag hade det. Och förr eller senare kommer också att hända det. En sak är klart, Frank Rocco Jensen kommer aldrig sluta att våldta, så varför skulle han inte fåna sig och visa sin förakt mot samhälle. Han kommer ha det bra.

AB,

Annons

4 tankar om “puss på er idioter…

 1. Flickan var bara 12 år. Den där galningen skulle jag skjuta om han gjort något mot mina flickor. Det är för släpphänt. Arrogant är han också den djäveln. Han vet vad som gäller. Ser bra ut och då kommer man ut fortare. Är säkert trevlig mot makten där inne. Svin!

  Gilla

 2. Det är förskräckligt att nån ska kunna komma ut och våldta igen. Man kan tycka att det är nog problematiskt med dom som polisen aldrig får fatt i. dom som är upptäckta en gång borde inte få möjlighet att göra det igen.
  ———————
  Tack för att du hjälpte mig att kolla kommentarsfunktionen!

  Gilla

  • Vissa borde aldrig släppas ut igen.

   ________________________________

   Det var ju egentligen inte så mycket till hjälp.
   Jag tror mer att hon som skrev i din gästbok, gör nåt helt fel. Hon verkar lite osammanhängande.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.