godkänd ska det stå…


Fick ett brev för några dagar sen.  Från och med imorgon ska det stå ” Godkänd för F-skatt” på mina fakturor istället för ”Innehar F- skattesedel”. Anledningen till det att skattemyndigheten inte kommer att skicka ut skattesedeln i början av varje år.
Känns mest som hårklyveri.
Säkert uppskattas av dem som har 1000-tals nybeställda fakturor med den gamla texten.
Och vad kommer att handa om man nu fortsätter att skriva ”Innehar F- skattesedel”. Har det nåt betydelse av tyngd? Blir man bötfälld? Eller ingen som bryr sig? Den är och förblir en formalitet?

Annons

6 tankar om “godkänd ska det stå…

  • Jag har alltid undrat hur sådana ideer kommer och varför de kommer. För idag verkar ändå inte betyda en skit att den står där.
   Folk verkar ju fiffla med det mesta och påstå också det mesta utan att dem är utbildade eller har behörighet alls. Och ingen verkar bry sig.

   Gilla

  • Gunnar!
   Skriver inte så många fakturor att jag behöver förtryckta. Utan skriver ut på datorn och där kan jag ändra lätt. Men det finns företag som har kanske förtryckta.

   Gilla

 1. Det innebär ju uppenbarligen samma sak, så varför skulle nån bry sej ?? Att man byter namn betyder ju just det – att man byter namn – inte innebörden/betydelsen. Det verkar på mej som om dom har en grupp tjänstemän på skatteverket som måste sysselsättas. Lite dagis över det hela alltså- eller ??

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.