börjar jag bli hjärntvättad…


Det finns en sida för allt.  Jag lästa om chemtrail lite. Inte för att jag tror på den, men man vet ju förstås aldrig vad sanningen är.  Men fler och fler pratar om det, och som med hjärntvätt börjar den fästa sig i ens egen huvud sakta  och säkert också. För tänk om det är sant?  Tänk om alla allergier orsakas av detta påstådda giftutsläpp.
Eller detta Mycoplasma som helt plötsligt alla verkar ha, långvarig förkylning som inte går över eller ömmande/ömmade  sex (osäker på rätta ordet…välj den du tycker passar bäst) skyls också på mycoplasma.

För varje år får vi något nytt.  Fågelinfluensa, svininfluensa, mycoplasma, resistenta bakterier, twar som smittar osv…listan kan nog göras lång.

Vad kan man göra? Inte mycket tycker jag. Tänkte dock att ska undersöka dessa linjer på himlen på våren eller ja, när det är molnfritt med hjälp av en site som heter flightradar24 där man kan se alla plan som är över en viss höjd, 3000 m tror jag. Den visar direkt så kan jag jämföra när jag ser nåt linje på himlen om det är plan jag ser  är registrerade.

De gula är flygplan i luften. Och det mesta är ju ovanför Europa.  Bara det säger en heeeel del om vår värld..

Annons

5 tankar om “börjar jag bli hjärntvättad…

 1. Tyvärr är det här med chemtrails sant. Nasa sprutar så mycket så nu är solljuset begränsat med 20 procent. Vilka jävla dårar! De leker gud. Rubbar naturens ordning. De har till och med sprutat över vår by två gånger. Jag har bilder på eländet.

  Gilla

  • Tar livet slut på jorden så är nog i första hand människan som blir ansvarig och inte nån meteor som råkar falla över oss. Det är jag också övertygad om.

   Gilla

 2. Måste erkänna att det allt var en fascinerande ”leksak” det här med flygtrafiken i realtid. Har inte vetat om den. Med all denna trafik är det allt himla tur att så många plan faktiskt landar som de ska. Har med åren blivit mindre och mindre förtjust i det här med att flyga …

  Gilla

  • Jag känner som du. Istället för att bli mer van blir man mer och mer avigt inställd. Men ska man komma fram i vettigt tid så är man tvungen att nyttja den, eller så får man stanna hemma.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.