vitt, vitt eller lite mer nytt?….


Varje inredningstidning med självaktning är  fulla av lägenheter som är vita. Vita väggar, vita golv, vita möbler, vita accessoarer och kanske en och annan färgklick på hyllorna för att visa att man vågar.  Inredningsbloggar går också i vita tecken.

Och mot min vilja har jag också blivit påverkad, trots att jag av erfarenhet ( har redan haft vitt period innan den var inne) vet att jag inte trivs när allting går i oskuldens färg…vitt. Rena döden faktiskt.

Ändå är jag kluven och börjar fundera att måla om. Till vitt så klart. Man är knasig. Men börjar mer och mer känna att jag vill ha förändring. En förändring i mitt liv, även om jag inte vet hur den kan se ut eller vad jag vill.

Hur som den här inlägget ska inte handla om mitt livskris, utan om golv. 🙂

Medan alla väljer helst vita golv har ju dykt upp lite andra alternativ i dem kreativa aktörernas fabrik.

Min favorit är den här nedan, men  antagligen aldrig kommer att ha råd med en sånt beauty. Och bara för att trösta mig så utgick ifrån att man antagligen tröttnar alldeles för snabbt på dem :

 

Och om man verkligen vill ta ut svängarna finns ju andra alternativ:

Bilderna är självklart hämtade från Better living through design.

Vad annars. Hoppas att de inte tar illa upp. Idag kan man inte vara försiktig nog. Undrar hur kommer inredningsbloggar se ut i framtiden? Om man nu tänker på upphovsrätten, så blir nog eller kanske är inte ens nu rätt att ta bilderna för att kunna visa upp.

Annons

4 tankar om “vitt, vitt eller lite mer nytt?….

  1. hej A,
    vet att din och min smak inte alltid överenstämmer, men med ditt första alternativ på golv måste man väl spara in en massa kostnader. Behöver inte gå på systemet för att bli rusig/yr i skallen. Det var nog det hemskaste jag sett på länge. Tur att vi finns båda två så att det blir alternativ 🙂

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.