vad avgör om du gillar hösten?…


Efter ett samtal  som handlade om vilken årstid vi gillar började jag fundera över  om ens födelsemånad  påverkar vilken årstid man gillar mest.  Min favorit månad är september. Månaden jag föddes i. Gillar just hur hösten smyger in, hur färgerna förändras, att kraven minskar på en.
Självklart gillar jag de andra årstiderna också men hösten gillar jag mer.

Ens födelsedag verkar ju påverka det mesta omkring oss. Sägs ju. Ibland kan jag undra över om vi ens har ett get val, eller vi bara tror att vi handlar precis som vi vill.

Annons

4 tankar om “vad avgör om du gillar hösten?…

  1. hmmm… svårt det här… Det beror lite på var man bor också… Jag gillar vintern i Sverige (eller rättare sagt, jag gillar snön – inte mörkret) men inte i Grekland. Jag gillar våren i Grekland men inte sommaren då det är för varmt. Sommaren i Sverige är i princip som våren i Grekland så jag gillar den. Jag gillar höstens frasiga blad i alla möjliga färger. Jag gillar till och mer regnet. Jag gillar när det blåser (så länge jag kan vara inomhus). Jag tror jag gillar alla årstider när jag är på bra humör. När jag är på dåligt humör är det annat som gäller… Oftast hjälper sol och värme att lyfta humöret lite men inte alltid…
    Jag är född på våren 🙂

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.