lurad på outlet…


Jag har för första och antagligen sista gången har handlat på outlet. Efter en fotosession runt Kungsholmen råkade jag gå förbi ett ställe där det stod outlet på. Sånt ser jag sällan i stan, så nyfikenheten drog mig in.  Och hittade med en gång en vitt dunjacka som jag har letat efter nu ett tag. Pris 1998 kr.

Idag har jag slagit in märkesnamnet som är WolffWear på google och hittade butiken som sålde sådana jackor i butik i Stockholm på Valhallavägen som inte alls ligger långt ifrån jag bor  och de har även nätförsäljning.

Priset?  1998 kr.

Ja, det kostar precis lika mycket som det kostar i butik. Jag kollade vad outlet betyder: företag säljer ut delar av sin produktion till rabatterade priser utan mellanhand. Det betyder att plaggen är billigare än om man köper den i butiken till ordinära pris.

Jag känner mig lurad. Grundlurad, men idag är det  inte så konstigt att ingen håller sig till reglerna. Lika mycket som politiker ljuger och ha för sig gör även andra det. Jag kommer aldrig mer handla på outlet, då egentligen är stört omöjligt att veta vad den skulle kosta i butik. Man utgår ifrån att plaggen är billigare, men den kanske är inte alls billigare.

Om du har blivit sugen på jackan ovan kan du köpa den här i massor av färger och med rätt att byta eller köpa på öppetköp. Och den rätten har inte jag. Fan ta kärringarna från Lidingö 😦

Annons

4 tankar om “lurad på outlet…

  1. Gå in och skäll ut dom lite lätt! Dunjackor värmer bra. Hoppas det inte är dun från fåglar som plockas levande bara. Idag måste man se upp och sondera lite innan man slår till. Man får nog inte byta på Outlet – men fråga. Eller säg att du vill ha tre hundra tillbaka!

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.