marknaden anno 2011 eller 1811?…


Ville visa lite bilder från Skansens höstmarknad. Men det var inte lätt i dubbelbemärkelser.

  1. det var inte så bus enkelt att ta bilder om det genuina. Det var alldeles för mycket folk på en alldeles för liten plats. Men jag tror att det blev några bilder som har fångat känslan hur det var förr i världen.
    Även lite skådespel ingick  i konceptet. Typ ta fast tjuven…polisen kommer…prästen blir förföljd av damer han inte vill kännas vid.
    De smutsiga tallrikarna tvättades rena precis som förr i tiden. Ingenstans kunde man få syn på en diskmaskin.
  2. Den andra svårigheten blev att visa upp bilderna här. Det blir alltid många bilder, men att bara visa några få ger inte marknaden rättvisa. Men att skrolla sig till fördärvet för att kolla igen 32 bilder är inte heller en hits. Men min favorit program där jag brukade göra mina så kallade slideshows las ner. Ingenting fans när jag kollade.Fick leta ett bra tag innan jag hittade några.  Den ena som jag läger in här är förstås den snyggaste, men kostar efter 14 dar. Så jag tror inte att jag kommer använda flera gånger för så ofta behöver jag inte det så att det är värt att köpa.
Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Create a picture slideshow

Tyvärr den här slideshow tar en bort från den här sidan men om du kan  nöja dig  med en simplare variant kan kolla den här sliden istället:

Å andra sidan den här inte heller som den gamla slideshowen var. Jobbigt när saker bara försvinner upp i det blå? Och hitta en som ersätter det gamla och goa är minsann inte lätt.
Så o någon har en tips angående slide vore jag förstås tacksam.
Annons

5 tankar om “marknaden anno 2011 eller 1811?…

  1. Det är fint på Skansen med alla gamla hus. Tråkigt när bra koncept försvinne. Brukade titta på din slide-show förut men la aldrig in någon själv. Kom inte så långt Annars är det ju en bra grej.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.