skrotbil från usa…


Jag höll på och storstädat i helgen. Gardiner ner och tvätta, sen upp igen, damma av allt ordentligt, slänga saker m.m Ingen kul sysselsättning kan jag tycka men är nödvändig. Ärligt så skulle jag inte ha emot att ha en hushållerska som ordnar sånt, samt matlagning. Hon skulle få ordentligt betalt också, bara jag skulle kunna få min egen lön som Bankdirektörer har.

Nåväl…helt plötsligt hör jag en hel del ljud ifrån gatan. Så jag var bara tvungen att kolla vad  det var på gång på vår annars relativ lunga gata. En bil fick såpastopp visade sig, och ur bilen steg 6 roliga typer ur. 3 tjejer och 3 grabbar. Rockers. Eller raggare? Är inte så bra på etikettering.

Skulle inte vara förvånad om tanken hade hål i sig, för kollar man inte innan om man har tillräckligt i tanken för en långfärd. Eller så var de på väg till skroten och då vill man kanske inte ha full tank. Möjligt också att mätaren inte fungerade.

De hade roligt och som jag såg det från mitt fönster blev dem höga på cola också. Jag menar Coca Cola så klart.
Till slut hämtades bensin i en kanna som matchade bilen.  🙂 – stil hade de…och så bar av från vår gata. Dock gick inte så smärtfritt till då karossen nåde marken, och hela gatan stannade upp och undrade vad det var i görningen. De blev nog inte tagna för fortkörning snarare för vandalisering av asfalten 😉  skulle jag tro….

gänget

gänget

gänget

gänget

5 tankar om “skrotbil från usa…

  1. Pingback: lite om min förbannade statistik… | Divage

Kommentera gärna, tack! :)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.