gmail har blivit snigelmail…


Det måste ha varit nåt särskilt i atmosfären eller nåt. En kund skickade en mail och undrade om hon kunde komma tidigare. Som tur fick hon mitt svar att det var okej om hon accepterade en någon kortare tid.
Dock fick aldrig nåt svar, men hon dök upp inom kort. Så jag funderade inte så mycket över att jag inte fick svar.

Men det fick jag idag.
Tom snigelposten hade hunnit fram under samma tid.
Man kan se att hon skickade svar 15.30 och jag fick brevet idag 09.22  Det är ganska många timmars skillnad.  17 timmar?

Snabb service minsann.

Samma dag senare påpekade jag  till en kund som kom alltför sent, att jag hade uppskattat om hon hade ringt och förvarnat att hon är sen men är på väg. Ju, men jag gjorde det….sa hon. Men jag fick inget svar så jag lämnade ett meddelande på telefonsvarare… hmmm….

Jag kollade telefonlistan och ingen har ringt. Och ingen meddelande heller lämnats.
Medan jag jobbar med henne signalerar min telefon att jag har fått ett meddelande.  Hennes meddelande. Nästan 45 minuter senare än hon ringde.  Det duger ju inte.
Jag har min abonemang hos 3.
Undrar just hur ofta detta händer. I situationer, då man kanske inte ens vet om det och anklagar andra för försummelser.

Vi litar på internet, på mobiltelefoner….vi litar att de alltid kommer att fungera. Jag har inte fast telefon längre, och många andra också har avskaffat det, för det verkar så bekvämt och enkelt med mobiltelefon.  Billigare också.

Vi litar mer och mer på att uppkopplingen kommer alltid att fungera, att vi alltid kan betala våra räkningar, att vi alltid kan dra våra kontokort, att vi är osårbara. Men jag tror att vi bedrar oss, och uppvaktningen blir kaosartad den dagen det händer.

Annons

2 tankar om “gmail har blivit snigelmail…

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.