kapa av den vid 13,5 cm…


Det finns en människa för allt kan man konstatera bara. Varför inte undersöka erigerade penisars förhållande till ekonomin….Japp. Inget skämt, det är blodigt allvar.

Tatu Westling ( kanske något märkligt namn tycker jag) har forskat i ämnet huruvida penisars storlek påverkas av ekonomin i världen.
Det dras en hel del slutsatser som skulle kunna fungera även tvärtom också.  Så egentligen säger inte studien så himla mycket, men uppmärksamhet får han.

 ”Ett slående resultat är BNP:s kollaps när storleken på det manliga könsorganet överstiger 16 centimeter”, skriver Tatu Westling. Idealet är 13.5 cm. Då går allting på räls.

Grekiska män måste vara överdimensionerade i byxorna vid det här laget, då haveriet är totalt och spanjorerna och italienarna kommer som stark tvåa i tävlingen.

Om längden är under 12 cm kan man vara säker på att landet är underutvecklade.  Hmmmm…har inte asiater ganska små snoppar? Och afrikaner stora?  Eller är det bara fördomar vi dras med? Ska man vara på den säkra sidan så kapa av den vid 13,5 cm. Allt för att ens eget land ska klara den ekonomiska ordningen. Mansfolk! var redo.

Ett skämt? Näääää….det är det verkligen inte. Här kan man läsa originalet av studien.

Nu väntar vi med spänning vad Tatu kommer dra för slutsatser om kvinnornas ständigt växande bröst. Det måste väl också betyda nåt. 😉

SvD, 24

Annons

En tanke på “kapa av den vid 13,5 cm…

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.