jag ger upp bloggen…inom kort


Jag har starka funderingar över om jag ska låta bloggen stå i träda… och testa om  en annan portal kan ge  mer läsare.
Statistiken ser bara sorgligt ut.
Och kommentarerna blir bara färre och färre och färre.  Som Helena (läs hennes blogg, det kommer ni inte att ångra)  skulle säga …det är som en skrik i öknen…ingen hör det. …Känns som  jag är  i skuggan av ett svart hål. Ingen märker att jag finns, och få kommer att sörja om jag försvinner. För dem kan  alltid  följa mina inlägg på  en ny plats också.. Hoppas jag.

Möjligt också att jag bloggar lite parallellt ett tag,  för att kolla terrängen innan jag lämnar in för gott… Jag vore naturligtvis inte våg om jag skulle kunna ta en enkelt och slutgiltigt beslut. 🙂

Det har blivit 1301 inlägg under några år.
6 474 kommentarer dividerad med två då jag alltid har lämnat svar på alla kommentarer också.
178 082 sidvisningar  som mesta dels bestod av sökmotorernas blinda träff.

Men det var och är kul att kunna skriva av sig. Men jag hade velat ha flera läsare med flera reaktioner.

Annons

8 tankar om “jag ger upp bloggen…inom kort

 1. Man tröttnar mellan varven. Men jag tror att WordPress är den bästa portalen. Svårt att skriva kommentarer på Blogger tycker jag. Tar ju evigheter innan kommentaren går fram. Man tröttnar.

  Gilla

  • Ja, det är nog det som är problemet. Fast jag gillar ju att blogga. Men blir rastlös mellanvarvet. Och så saknar jag en funktion som retar mig jättemycket.

   Gilla

 2. Ge inte upp! Tror att de flesta bloggare har sina ups & downs. Skriver jag som drygt ett år gammal bloggare – och det till en veteran i bloggosfären … Kikade också lite på ditt senaste inlägg. Gå inte till Blogger/Blogspot (som jag använder). Denna Google-plattform är förvånansvärt amatörmässig (starkt ord, men ändå), redigeringsmässigt jobbig m m. Och inte ett skvatt SEO-anpassad. WordPress ser jag som den i särklass bästa, på alla plan. Och om vi talar SEO så har faktiskt Google självt prisat just WordPress. För att få fler läsare (just läsare – och inte bara klick) finns flera möjligheter. Pusha.se är EN sådan. Testa!

  Gilla

  • Tack för uppmuntran Bengt. Det är säkert den årliga upplagan av frustration.
   Jag har ju en blogg på Blogger som jag har inte skrivit nu bra länge i för den var inte heller tänkt som en varje dag blogg, men har noterat att den är inte lika smidig som wordpress är när det gäller tex kommentarer och insättande av bilder.

   Ska kolla pusha, men jag har för mig att jag är redan med. 🙂

   Gilla

 3. jo, som sagt trist, för om man har en synpunkt så e de ju toppen att få en kommentar- synpunkt från annan…BOLLPLANK skulle jag vilja kalla det.
  Har sagt flera gånger att du bör skriva en bok i stället. Kanske skulle ge mera ?? Du fick fortfarande skriva av dej, men dessutom ekonoimisk vinning i slutet… Du har ju många miljöer att välja bland. Stockholms innerstad, hudvårdterapeutens, Ungern med flera…
  vad du än väljer, ny blogg eller bok, så får du ju skriva av dej och mej får du alltid mailsvar av 🙂
  kram kram , nu ut på prommis i Haga- ska du med ??

  Gilla

  • Bok får andra skriva. Har inte tillräckligt med talang för det. Å andra sidan är inte alla böcker är skrivna av talangfulla skribenter heller. Särskilt på senare tid har det dykt upp en hel del som kallar sig för författare, fast boken blev ju skriven av en spökskrivare.
   Och bloggandet lägger jag nog inte heller av men ska prova vingarna lite på andra ställen och se vad den ger.

   Gilla

 4. jättetråkigt ju 😦 men jag har förstått att du har känt så ett tag… men jag hänger gärna med om du ska blogga någon annanstans det vet du 🙂 Såg också på förra inlägget att din fotowebbshop var färdig, riktigt kul! Ska definitivt länka 🙂 tycker mycket om dina bilder!

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.