en gubbe med stil…


Om honom skrev jag i en  tidigare inlägg.  Onekligen han har stil. I vänster handen håller han alltid en cigarr han puffar på då och då.  Kul när gubbar vågar och inte tråkar ner sig i stil bara för att de är inte unga längre. Och hatt har han alltid.

gubben...foto:AntoniaB © 2011

8 tankar om “en gubbe med stil…

  1. Ja han ser lite cool ut! 🙂 Men det låter trist det där med att han inte ser snäll ut. Det är säkert sant, för sådant brukar synas i ögonen. Det hade varit roligare om han var en riktigt snäll, go och glad gubbe!

    Gilla

  2. Äntligen! Jag blev riktigt nyfiken på karln i samband med det tidigare inlägget om honom. En stolt karl med högburet huvud. Sticker ut. Dvs är osvensk. I positiv mening. Har dessutom snygga ben. Eller?

    Gilla

  3. Alexander Bards pappa kanske?
    När jag bodde i Stockholm så jag en dag en liknande gubbe med grått skägg men med en jeanskjol istället för kortbyxor. Och det mest konstiga var att det faktiskt såg rätt så fint ut på något konstigt sätt 🙂
    Hoppas du mår bra trots värmen…
    Kram

    Gilla

    • Det är möjligt att han såg. Tur att han inte hötte med käppen.
      Men jag tror inte att jag vill prata med honom. Han ser inte snäll ut. Han är inget glädje spridare. Han är en iakttagare. Så det är helt säkert att han såg min kamera, fast jag var ganska långt borta.

      Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.