buhu…jag skäms…


Säkert finns det några som tror på killen som hoppade in  på gräsmattan på Swedbank Stadion och puttade HIF:s målvakt Pär Hansson. Han är ångerfull.
Det är bekvämt att vara ångerfull. Det är sällan någon stor i truten när man blir ertappad. Det är ju svårt att ljuga när man tas dessutom på bar gärning. Då kvarstår bara att göra sig liten och ångra sig alla synder man har begått. Familjen står enad tills stormen blåser av.
Killen är fotbollshuligan. Kommer att vara det ett bra tag framöver också.
Nu känner han sig hotad och det är jobbigt.  Vet är fan att det är jobbigt. Han har ju själv har hotat andra. Då var det förstås inte jobbigt. Den som har makten har aldrig jobbigt. Men balansen brukar tippa, och då blir det mindre roligt. Underläge är aldrig bra läge.

Nu är det bara ett stort buhuhu….för hela slanten. Han gråter ut, hans föräldrar gråter ut…och ingen närstående kan ens förstå hur detta kunde hända. Killen är inte friskt. En människa som inte kan behärska sina aggressioner är inte friskt. Han behöver hjälp. Att låta honom och familjen gråta ut i tidningen är inget hjälp.

Expressen, Expressen

Annons

4 tankar om “buhu…jag skäms…

  1. Såg en film om fotbollshuliganer i England. De krigar och slåss på riktigt mellan varven. Det är otroligt. Måste ha torftiga liv. Ja, det är så synd om huliganen nu. Men det skulle han väl ha tänkt på innan. Jävla gris!

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.