von Triers suger..


Det är märkligt hur människor avgudar vissa oavsett vad de gör eller säger och försvaras och hyllas oavsett hyr idiotiskt de än uppträder. Lars von Triers som ses som någon sorts filmskapande gud fast han är inget annat än en snuskhummer med taskig omdöme.  Som gör allt för att provocera. Allt. Som tänjer gränserna och han får hållas. För gud vad han är begåvad. Säkert. Själv tycker jag att han är en snuskig gubbe bara som snart kommer att göra även pedofili rumsren. När han väl gjort sin våldsporr kvar står endast pedofili. Han är besatt att visa underlivet mer och mer ingående  i filmerna, utropas den till konst, exhibitionistiska skådespelare står i kö för att kunna vissa upp det mesta på stor duk i konstens namn, och min fråga är varför? Kan man inte visa filmer med stor innehåll utan kön?

Det är alltid farligt att få hybris och det är precis vad han fick. Det märkliga är att alla bara log om än något ansträngt på presskonferensen i Cannes. och det mesta verkar tas som ironi och fyllesnack.  Problemet med fyllesnacket är att det är på riktig även om folk vill alltid skylla på att det är det inte.  Kan man uttala sig på det här sättet när man har druckit så har han ganska så likadana åsikter även när man är nykter. Möjligen håller man mer inom sig.

Nu står det lite att läsa att han går runt för övrigt också med såna åsikter. Och när det väl hettar till jaaaaa…. då är det helt plötsligt inget annat än ironi.  Och det är vårt fel att vi inte förstår ironi.

Det är märkligt hur världen står upp för vissa medan andra grävs ner och får ett hårt om ibland helt omöjligt jobb att gräva upp sig igen.  Mel Gibson  borde kanske också ha passat på  att yttra sin judehat och antisemitism på en filmfestival istället för en polis som har haffat honom för rattfylla. För på en filmfestival kan man göra det mesta utan att bli straffad och förnedrad.  Då kallas det PR och ses mellan fingrarna. Då är man helt enkelt storartad. Och det tycker jag suger.

Lars von Triers  är inget annat en en präktig snuskgubbe som får ha fingret i syltburken och kleta ner hela världen.

AB, DN, SvD

Annons

2 tankar om “von Triers suger..

  1. Men nu jävlar salvade du till det. Han är smart von Triers. Han vet vilka trådar man ska dra i för att få igång alla läger. Det borde vi också göra för att få allt ljus på oss.

    Byt till Telia. Det har jag. Bra. Inget krångel.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.