jävla attityd vissa har…


Brott är brott punkt. slut. Börjar bli allmänt trött på att det tas bara …så där… typ det finns värre saker än att jag stjäl en flaska parfym på NK, som Quetzala Blanco som har arbetat som skivrecensent och krönikör åt tidningen Expressen, samt som redaktör på Veckorevyn och Nöjesguiden säger. Ingen big deal.

Eller som Persbrandt som ääääääääääääääääälskar cola och gärna hänger med kriminella.
Han kanske förlorade ett jobb och fick  två på köpet.
Och nu senast  Ola Lindholm som är barnens mysfarbror men inte heller han kan hålla fingret borta från det förbjudna. Visserligen slåss han med näbbar och klor för sin oskuld…men samtidigt undrar man varför skulle man ta honom egentligen. Jag minns  ett tillfälle när jag flög med 40 graders feber.  orkade knappt hålla mig på benen. Såg ganska ruffig ut för jag orkade inte bry mig…tanken slog mig att idag är just en sån dag då jag kan bli tagen av tullpolisen. Men de gjorde inte det.
Jag antar att polisen har en tränad öga.  Så jag vet inte Ola….jag och andra hoppas att du är oskyldig men om inte så är så fallet, ska fallluckan öppnas.
Drogliberalerna är förstås på hugget. Det är deras jobb att vara det. Men det behöver inte betyda att det är rätt.
Visst vi kanske gärna tror att folk som syns är änglar och utan fel.
Alltför ofta kommer fram att de har faktiskt mer problem än en genomsnittsmänniska kan ha.
Men bara för att de är kända behöver inte betyda att de kommer undan med det mesta och allt kan fortsätta som om ingenting har hänt.  För om de vackra och kända går fria varför ska de fula och okända straffas?

Ni  är förebilder för en uppväxande generation. Undrar hur många unga som handlar som ni gör för just ni idolen med stort I har gjort det.  Tänk efter nästa gång innan reptilhjärnan tar över.

AB, Expressen. DN, Resume, DN, AB

Annons

7 tankar om “jävla attityd vissa har…

 1. Ja, varför tar man inte alla som ser risiga ut mellan varven. Men tror dom visste att han snortat och tog honom. Tror jag. Men ingen ska hängas ut innan dom tycker jag. Nu får media en chans att skriva både före och efter och kan tjäna pengar på lösnummer. Riktigt dra ut på det hela. Big deal!

  Gilla

  • Det var ju inte direkt Ola jag ville lyfta fram, utan att kända människor i stor tycker inte att det är så big deal att de har brutit mot lagen. Att många av de bara rycker på axlarna.

   Gilla

 2. I princip håller jag med dig. Men tycker ändå att Ola-fallet är lite knepigt. Ungefär som SvD (Kultur:Krönika pressetik) skrev igår: ”Pressetikens Vilda Västern”, ”medialt gatlopp av bisarra proportioner när det handlar om EVENTUELLT och RINGA narkotikabrott.” Det som komplicerar det hela är förstås att han är så förknippad med barn & ungdom. Och om i ett sådant här fall media säger A bör man nog ganska snabbt säga B. Och att inte säga A hade förstås varit fel. … Annars kan man lite tillbakalutat observerande notera alla människors automatik när det gäller att förneka brott. Hur få brottsmisstänkta (i procent) är det egentligen som erkänner brott? Torde vara rena lottovinsten för polis/åklagare – om inte Drömvinsten så i alla fall 6 rätt på kupongen …

  Gilla

  • Ekvationen är inte lätt att lösa. Som du säger dem flesta nekar ju till sitt brott eller ser inte ens att det är ett brott. Nu är det förstås inte han är dömd, men jag har trots det svårt att tro att polisen bara vill jävlas.
   Men framförallt tycker att kända människor borde faktiskt ta större ansvar än vad de faktiskt gör.

   Gilla

 3. Nu hade ju Ola en ögoninflamation, så det är inte så konstigt att han såg nerpundad ut. Sen tror jag att dom tog just honom på grund av att han såg nerpundad ut pga ögoninflamationen och även pga att han är känd.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.