vissa väntar barn, jag väntar på nya grannar…


Nu är lägenheten ovanför mig är till salu. Igen!!!!!!!!!! 67 m2 fördelat på två rum och kök med utsikt över Vasaparken liggandes vid vältrafikerade Torsgatan. Utropspriset ligger på 3 050 000 kr.

De som säljer har bott här i 2 år knappt.
Innan det så var den ockuperat i 1 år, och innan det i 3 år.  Och varje inflytt innebar ny renovering.
Jag antar att så blir även nu. Gud vad jag hatar Martin Timell. 😉 Jag anser att det är han till boven till detta vanvettiga göra om trender.

Och hur mycket pengar som slängs i onödan. Och varför? Bara för att man kan. Och till vilken nytta? Inget. Egot. För när allt är klar så flyttar man. Till nytt projekt och nya olyckliga grannar, som ska drabbas av detta s.k skaparglädje.

En bekant till mig kollar numera regelbundet utbudet, då hennes son är ute efter en lägenhet. Båda min vän och hennes son har nu konstaterat att renoveringar har gjort utbudet väldigt begränsande då lägenheter har sönderrenoverats i ett iver att vara originell. Att flytta badrum och kök är inte alltid det smartaste draget.

Så nu väntar jag med en viss oro vilken nöt som ska flytta in ovanför mig med sina elefantfötter på dem mattlösa golven, med en energi som lätt överskrider ljusets hastighet.
Här kan ni titta på lägenheten som är till salu ( under en begränsad tid givetvis).

Annons

9 tankar om “vissa väntar barn, jag väntar på nya grannar…

 1. Ja, herregud – exvis åtskilliga bostadsväggar här i landet torde vara att likna vid ihåliga Schweizerostar vid det här laget. Och borrmaskiner – Djävulens gåva till mänskligheten. Och kan inte alla – efter att ha sett Solsidan – enas om att bländande kritvitt ska dé vá inne. Alltid. För alla. Fast – jag vill inte vara med på den överenskommelsen. Hatar kritvitt i samband med inredning …

  Gilla

 2. Det verkar som man slänger ut tre miljoner för att ha något att göra. Tre miljoner! Så dyrt för en tvåa. Otroligt. Då köper jag hellre en herrgård i mina trakter. Det får man för tre mille här. Man får en helt bondgård. Man får mycket mer än i stan i alla fall. Wow!

  Gilla

  • Ja, du har rätt en herrgård är mer värt pengarna, men man vill bo trångt och känna att man är mitt i smeten utan att man behöver planera för varken inköp eller annat.
   Men bor man mitt i vildskogen så är det bra om man har en försörjning så att man inte behöver pendla hela tiden.

   Gilla

 3. Ja, ”ego” var ordet! Eller så har man bara tråkigt kanske? Jag har några släktingar som renoverar hela tiden, nyss fick de för sig att de skulle måla väggarna svarta… hmm…

  Den som var till salu såg jättetrevlig ut! 🙂 man får hoppas att dina nya grannar kommer att nöja sig med det och inte hålla på i onödan 🙂

  Gilla

  • Den såg trevlig ut innan också. Som jag ser det har de satt upp en vägg för att avdela den största rummet och därmed blev en mindre extra sovrum. Jag antar att nästa som flyttar in kommer riva ner den för att få större yta.
   Jag fattar inte hur folk är funtade när dem lägger ut så mycket pengar, och det är nog just sånt som driver upp priset på borätter.

   Gilla

 4. trodde normen var att om man köper en bostadsrätt som genomgått renovering så flyttar man bara in o njuter…inte att man gör om?? :S
  jisses, vilken hets med hemrenoveringar…man betalar väl ändå för den färdiga renoveringen..gör man inte? 🙂

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.