pedofil hjälper pedofil…


Nu är det tillåtet för dömda pedofiler att porrsurfa medan de sitter av straffet. Man undrar förstås varför man inte kan täppa till hålet i lagstiftningen.  Och ens undrar varför är det en rättighet att kunna surfa på fängelser?
Det fanns ett liv innan datorer har gjort sina intrång i vårat liv.
Det finns tidningar, det finns böcker, och finns även tv och radio i fängelset. Få de intagna nyttja dem istället.

Vad är vitsen med att fängsla någon om egentligen den enda dem berövas av är rörelsefriheten.  För allt annat får de på fat. Super träningslokaler som annars kostar hur mycket pengar som helst ute.  De kan utbilda sig, de kan utöva vilken hobby de än vill.  De kan gifta sig, skilja sig, gifta sig på nytt osv.De får bättre mat än de äldre på äldreboende.

Och förstås kan de surfa. Porrsurfa eller leta efter likasinnade perversa typer. Med lagens tillåtelse. Så undrar varför man inte kan skärpa lagen? Varför överhuvudtaget kan inte begränsa deras rörelsefrihet även på nätet? vad har de lagstiftarna för böjelser som kan förklara att lagen är visst rätt?
Vad är en fängelsestraff idag egentligen. När fler och fler sitter hemma frivilligt framför datorn och i princip måste folk tvingas ut att möta verkligheten.  Det är väl ingen större straff att sitta i fängelset idag. För vissa måste vara himmelriket.

AB

Annons

8 tankar om “pedofil hjälper pedofil…

  1. Ja, fan, vad bisarrt att det får porrsurfa!!! Men de kan iaf inte förgripa sig på barn! Det är huvudsaken… men man kan ju undra hur de tänker, de som styr och har makten… Pedofilerna blir väl knapast mindre pedofiler av att hela tiden kunna upprättahålla sin sjuka läggning…

    Gilla

  2. Om jag vore hemlös skulle jag ha snott mig en bil, kört in i en guldbutik, efter stängning såklart, och sen hoppas på att farbror polisen kom och tog mig och satte mig i fängelset. Vilken lyx gentemot att bo utomhus, och inte ens ha mat för dagen.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.