vem gjorde det?…


Vet inte vem som mördade Olof Palme. Det vet nog bara den som har avfyrat skotten. Och för att erkänna det idag kan heller inte vara lätt då redan 135 dårar har tagit på sig den tvivelaktiga äran att skjuta skarpt på den dåvarande statsministern.

Polisen har klantat sig redan från början och fel som begicks då är ganska svårt idag att rätta till. Var lite kalabalik i Bender, ingen visste vad man ska göra och varför ska man göra det. Värdefulla spår har försvunnit och de spår går inte att återskapa. Förhoppningar smälte bort som februarisnön gjorde då.

När jag tittar på bilden på Krister Pettersson och den så kallade fantombilden slår mig idag att de är faktiskt väldigt lika.

 

 

 

 

 

Likheten finns där. Därmed inte alls säkert att Christer Pettersson var mördaren. För den s. k porträttmålerskan såg honom inte på mordplatsen utan i en sidogata.. Och det är ett område som än idag full av suspekta personer nattetid. Inte är de mördare för det.

Lisbeth Palme är dock säker på sin sak. Det var Christer Pettersson och ingen annan. Men jag undrar ändå. Olof Palme blev ju skjuten i ryggen så mördaren stod bakom dem. Lisbet Palme verkade falla på knä för att hjälpa sin make samt blev även hon skjuten. Har hon verkligen sett mannen i ansiktet?  Eller hon önskar bara att hon hade sett honom.

Fast klart…saker etsas sig fast i ens hjärna mer än vi kanske tror eller vill. Jag själv har sett ett mord begås, och dem bilder bär jag med mig än idag. Skulle kunna beskriva ganska detaljerat förövarna och händelseförloppet.

Kanske var det Christer Pettersson, kanske var det inte. Han var en loser men han var inte dum. Han visste hur han skulle utnyttja den tvivelaktiga berömmelsen han fick.  Han har skrivit in sig i historieböcker för all framtid. Även en drink har blivit komponerad  till hans  ära och döpt till Dräpar´n. Drinken  består  av 2 delar Bailey´s och en del Explorer Vodka och sånger har blivit till. Han fick och har kultstatus bland vissa…

Men kommer man  få fram sanningen om mordet på Olof Palme? Tror jag nog inte. Det kommer bara bli spekulationer och efterkonstruktioner. Det är bara 2 saker som är säkra. Att Olof Palme är död och att han blev skjuten på öppen gata.

ab, svd, AB

Annons

5 tankar om “vem gjorde det?…

 1. Kom igen…

  Christer Petterson är bara en karaktär man drog fram för att täcka över mordet.

  *Olof Palme hade ett sammarbete med CIA i sin tidigare politiska karriär, man registrerade kommunister i Sverige.

  *Att mordet är utfört av ett proffs råder det inget tvekan om, inga fingeravtryck på kulorna, även just den natten Palme gick på bio utan säkerhetsvakter, visar på ett gediget spaningsarbete, han blev ju skjuten i ryggen i vinter med päls och mössa samt att mord vapnet aldrig hittats.

  Olof Palme hade vänt imperiet ryggen när han kritiserade vietnam kriget hårt och öppet, det gillades inte, därför skottet i ryggen.

  Svenskt rättsväsendets kredibilitet stod på spel och man slängde in denna Christer Petterson karaktär för att inte stå där helt tomhänt.
  Palme är inte CIA’s första politiska mord, titta på latinamerika…
  Vem tillsatte och finansierade Saddam Hussein? att han sen vände imperiet rygget kostade honom huvudet.

  Vilket Palme-spår är det man ALDRIG nämner? 😉

  Gilla

 2. Liksom många, däribland polisen, anser jag att mordet är polisiärt uppklarat, men inte juridiskt. Och aldrig heller kommer att bli. Motivet var Christer Petterssons nära bekantskap med den s k bombmannen Lars Tingström. Fantombilden är ju numera bland alla initierade bara skräp. T o m jag själv ansågs av en värmlänning likna mannen på Fantombilden – och blev en av de 11.000 här i landet som pekades ut som mördaren. Skrev om det i somras. Tyvärr så kommer säkert mordet för lång tid att skymma sikten för människan och politikern Olof Palme. Mycket tråkigt.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.