skojare?…jag vet inte


Igår efter sju på kvällen ringer telefonen på jobbet. Efter andra signalen svara jag, varpå får jag höra att meddelande: vi har sökt dig men du var inte anträffbar. Vi återkommer vid en senare tillfälle.
Med andra ord var jag osynlig eller rättare sagt ohörbar. En spöke kanske…

Kära Acuria Norden AB.  SKOJAR NI?  Vad säger ni när man verkligen inte svarar? Är det då ni drar de bästa försäljningsknepen? Enligt länken som jag nu kollade upp så vill ni åt mina pengar och placera dem.  Men det är inte troligt att jag släpper kontrollen om dem. Varken till er eller till någon annan.

Stör mig inte mer! Jag tar kontakt om jag vill ha nåt.  Jag googlar…

6 tankar om “skojare?…jag vet inte

 1. Jag googlar också! Det ringe här och ibland när man svarar hör jag hur försäljaren inte ens har slutat prata med den andra. Då kastar jag på luren. Och när dom frågar efter min man säger jag att han är Paris. Oh, så trevligt säger dom då. Ja, verkligen säger jag då. När kommer han hem frågar dom? Kanske om tre veckor! Då ringer vi då! Ja, gör det, säger jag. Att dom aldrig ger upp.

  Igår skulle jag få prova en ny produkt. Strumpor och underbyxor i bambufiber. Gratis. Det skulle inte kosta något. Jag var utvald att prova. Och ville jag inte forstätta behövde jag bara ringa eller faxa. Jo, kyss mig!

  Gilla

 2. Jag har aldrig varit speciellt drabbad av telefonförsäljare. Tack och lov. Men för några månader sedan började de ringa. Jag svarar aldrig om jag inte vet vem det är, utan låter det ringa och sen kollar jag upp numret, och ringer upp. Självklart ringer jag inte upp när de visar sig vara en säljare. Men varför har de börjat ringa helt plötsligt? Antar att jag har gått med på några villkor någonstans, där jag inte läst villkoren först… Dessa personer kan ringa typ tre gånger med bara några minuters mellanrum. Fattar inte att de orkar..

  Gilla

  • Jag har ju ett företag, så jag måste ju svara, för det kan ju vara en kund.
   Problemet är att man inte svara då ringer de tills de får svar. Råkade ut för det när jag var utomlands. Kände inte igen numret så jag ville inte svara. Men då ringde då varje dag istället, Så för att få slut på det svarade jag. Då var banken som ville ge mig nåt rådgivning.
   Inte så bra när man semestrar och kostar mycket att svara på.

   Gilla

  • Jag har ju företag. Och det innebär att jag nästan dagligen får 1 eller 2 samtal ibland fler av det här slaget. Och man kan inte nixa. Bara privatpersoner kan nixa.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.