vänster…höger…eller både och!


Jag skriver med högerhand därmed antar jag att jag kan ses som högerhänt.  Det mesta gör jag med högerhand men sen blir vissa undantag. Skjuter gör jag med vänster om det är gevär och höger om det är pistol. Musen till datorn styr jag med vänster också. Och det gör jag av praktiska skäl. Måste jag anteckna nåt så högern är ledig.  Smart, va…? Kniven har jag i högerhand. Även om jag har testat tvärtom också när jag åt. Det gick ganska bra dock.

Och nu när jag tittade bilder på Jessica  Andersson spelande på sin gitarr blev jag osäker igen.  Är jag vänster hänt eller är jag högerhänt.  För logiken säger att jag borde sätta ackorden med högerhand och kompa med vänster. Men det känns helt fel.

Och självklart heter inte tjejen på bilden Jessica utan Pernilla. Fick jag påpekat av Nadia som har en läsvärt blogg undernamnet Prinsessanadia… med åsikt om det mesta. Tack!

Expressen, AB

6 tankar om “vänster…höger…eller både och!

  1. Det där med höger och vänster är intressant. Skulle önska jag kunde sköta musen med vänster hand. För det blir lite grötigt när man ska skriva och hålla på med musen på samma gång.

    Gilla

    • Ehhh…det var länge sen. Men takterna sitter i. Ser ju inget vits med egentligen att hålla på med. Jag kommer aldrig att skjuta varken på djur eller ännu mindre på människor. Och jag är inte heller tävlingsmänniska.

      Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.