syns du så finns du…


Jag har inte lagt av. Nej. Inte än. Däremot har jag mycket arbete och mycket arbete innebär även mer administration. Och sånt tar ju tid. Och kraft. Och energi. Därför var jag inne bara hos mina favoritbloggar och kommenterat, medan egna inlägg fick vila.

Efter 7 svåra år kommer 7 goda år. Men vad kommer om man bara haft svåra år?  I hela sitt liv? Bara goda resten av livet? Ja tack! (apropå mycket att göra, och hoppas att det håller i sig)

När jag rensade bland pappren hittade jag en karta över Skansen. Den fick jag i höstas när jag var där. Nu när jag tittade på den slog mig att formen på området ser ut som huvudet på en gorilla.

Det kan ju inte vara bara en slump? Eller…? Har nån trädgårdsarkitekt har tänkt ut det hela? Är det bara jag som ser det. Kommentera gärna!!!

Länk till skansenkarta

Annons

6 tankar om “syns du så finns du…

  1. Haha, det har du rätt i. Ser ut som ett gorillahuvud. Om man har haft 7 svåra år så tycker jag man kan få dispans resten av livet. Det borde vara rättvist fördelat eftersom de 7 svåra åren tar mer på krafterna än 7 bra år.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.