skyddsjakt på hundar…


AB,

Hundflock gick till attack mot en kvinna. Mitt i stan på skroten, står det i tidningen ( fast jag undrar förstår om det är så vanligt med skrot mitt i huvudstaden). Förvildade hundar var på farten… Folk när de inte har råd med husdjur längre, eller av andra orsaker som att de inte har pli på dem och blivit riktigt omöjliga att handskas med, släpps jyckarna  fria. Och hundar är ju flockdjur. De gaddar sig ihop. Precis som vargar gör. De måste äta och är de många  försvinner rädslan och kan anfalla även ett stort byte.

Samma mentalitet som hos människan som i grupp anfaller en ensam människa och misshandlar. Mängden ger mod…
Nu kräver jag förstås skyddsjakt på hundar, så att turister inte ska bli bortskrämda från Bukarest gator. Verkar ju vara en farlig stad. Det är ju redan det andra dödsfall genom hundars aggression och då var det en japansk turist som fick sätta livet till. Inte alls angenämt.

Tur bara att katter inte kan organisera sig på samma sätt, då det finns även städer där det finns vilda katter i överflöd.

Och så har man Chaser border collien som nästan kan prata. Nåja…nästan. Faktum är att han kan mer än 1000 ord flytande. Skilja på 1022 olika leksaker ( frågan om ens jag kan skilja mellan så många leksaker), och gör även skillnad mellan verb och substantiv. Fantastiskt… Kvarstår bara att hunden Chaser reser sig spontant och börjar gå på två ben precis som vissa Gorillor har gjort i olika djurparker. Vem vet om några år har de även  bibliotek också så att de lättare kan slå ihjäl tiden i den ofrivilliga fångenskapen. Allt är möjligt.

Kanske borde Cesar Millan prata allvar med dem förvildade hundarna i Bukarest  och visa äkta ledarskap.  😉

Annons

2 tankar om “skyddsjakt på hundar…

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.