stackars Plura…3 månader…med fotboja…


Plura fick 3 månader för kokaininnehav. Men fängelse behöver han trots allt inte sitta i. Han får fotboja. Självklart tycker han att straffet är för hårt.
Men vad tycker han själv vad borde han ha fått. Medalj? En Grammis?
Det verkar inte gå nöd på honom direkt. Får medverka i allehanda TV-program, får prata ut överallt och försöker slå i alla att det var en engångsföreteelse. Sure….

5 paket hade Plura på sig. Om man nu inte använder kokain varför har man den i fickan. Och om han nu inte använder kokain hur vet han då att den är så utblandad att man inte längre vet om det är kokain man tar.

Överhuvudtaget tycker jag att kända personer kommer ALLTID lindrigare undan i allt, för de är kända. Rättvisan borde ju straffa utan att väga in vem den åtalade är. Men så är det inte förstås och ändå klagar de.

Självklart tycker jag att det borde finnas olika grader på bestraffning beroende om det är en förstagångsförbrytare eller om det händer om och om igen.

Det är märkligt också hur kända människor bara bagatelliserar narkotikan och kallar den för överskattade drog. Ola Rapace säger tex: En lydig Svenssondrog. Så jag är inte intresserad av den, och har egentligen aldrig tyckt att den var speciellt kul.

Men förbaskat väl så använder de kokain. Är det någon som förstår?

Expressen

Annons

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.