hatet inom mig…


Ett enda telefonsamtal på morgonen. En enda fråga. Och resten av dagen kan spolas ner på toaletten.

Jag bara känner att jag måste skriva av mig utan att gå in i detalj. Men frustrationen inom mig växer och tar en proportion som är egentligen inte normalt. Men att inse att någon har så fel bild  om mig, att förvränger bilden om mig är inte alls lätt att stå ut med.

Mest av allt är jag förbannad över att jag blir så starkt påverkad. Att jag inte kan bara skaka av mig, och  hatet  bara växer inom mig helt okontrollerat.  Och oavsett vad jag säger går inte  budskapet fram… Att en skitsak kan förstöra ens dag. Hela dagen. Utan att kunna göra något av det jag ville göra på min lediga dag. Tack, du lyckas alltid!

En gång trodde jag att vi var vänner. Men det gör jag inte längre. Vi bara råkar känna varandra. Och det gör vi inte ens särskilt väl. Du har definitivt en bild om mig som är helt förvrängt. Men det gör inget. Jag kan inte rätta till det för du har valt att se mig på det sättet.

Manipulativa människor tror att deras handlande är det enda rätta. Vissa får aldrig visshet med åldern utan blir bara förstockade och stannar i en sluten värld och ser förvånat på när allting bara rasar runt omkring dem. Och aldrig inser vari felet ligger. Goda råd hjälper inte. För såna människor finns bara en enda väg. Den egna envisa vägen.

Min dag blev förstörd på grund av en helt onödig telefonsamtal. Som aldrig borde ha ringts. Jag fortfarande  inte är i balans, vilket stör mig obeskrivligt. Det stör mig att jag inte kan få kontroll över mig själv. Att jag inte kan styra min kropps reaktion. Att djupa andetag inte hjälper ett jävla dugg. Att magen fortfarande efter hela dagen i en liten obehagligt knut så att jag inte  bara kan gå vidare och skita i alla idioter som jag tycker är idioter. Det skulle underlätta.

Dock vet jag en sak. Jag kan bara förändra mig själv. Och det jobbar jag med hela tiden. Andra får stanna i sina förstockade tidevarv för all evighet.

Annons

4 tankar om “hatet inom mig…

  1. Synd att ens dag kan bli så förstörd. Ödsla en massa energi i onödan. ”Andra får stanna i sina förstockade tidevarv för all evighet.” Kul mening. Bra formulerat. Hoppas allt är bättre nu.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.