ännu mer död bland fåglarna…


Den ena konstiga förklaring efter den andra. Fåglarna blev stressade av fyrverkeriet. Men å andra sidan har fyrverkeriet funnits ju varje år.  Eller att det är för kallt.  Som om kyla har aldrig tidigare har funnits.  De föll nu även i Louisiana och där var ju inte kallt.  Där blev de desorienterade och flög in i kraftverket.

Faktum är att det inte finns nåt gemensamt för dessa märkliga massdöd.
Men det pågår en forskning om det stora big bang i Schweiz. Som delade forskarna om det är nyttig eller ej.  Cern projektet har kanske inte förintat välden som många har fasat förr, men vem vet ändå vilka följder den kan ha haft för vårt jord och dess befolkning.

Men kanske är en extrem snabb fågelinfluensa som har drabbat fåglarna. Som sprider sig med raketfart.

Och om någon har sagt något  upprepas det av alla i all oändlighet tills  det går varvet runt världen, och någon säger något annat.

expressen, AB, DN, DN, SvD,
SvD, SvD

AB, Expressen

Annons

4 tankar om “ännu mer död bland fåglarna…

  • Vadå? Tycker du att allt du har hört om fåglarnas död är helt i sin ordning? Du tror på att det var fyrverkeriets ljud ( hast fyrverkeri finns ju varje år i olika sammanhang) , och en lastbil som orsakade fåglarnas död? Tro du på det? Då har jag kanske rökt alldeles för mycket av Stockholms fyrverkerirök, som lägrade staden under en kort stund. 😉

   Gilla

 1. Kanske (eller: troligen?) har fågeldöden i Västsverige en naturlig förklaring. Tidningarna talar nu på kvällen om ”yttre våld”. Men ändå tycker jag att det aktualiserar det här med människans (=mänsklighetens) litenhet. Och det här med exempelvis Cern-/Big Bang-projektet är verkligen inte bra. Experiment som går ut på att leka universums skapare kanske är helsäkert till 99,99999 procent. Men om det ytterst, ytterst, ytterst, ytterst osannolika ändå skulle hända, så kan det ju inte vara helt lätt att få igång universum igen … Man ska nog inte hantera skjutvapen när man är spädbarn, eller ens det …

  Gilla

  • Vet inte om jag tror så mycket på media i detta fall. Eller det är väl inte media jag misstror utan experterna. Hade endast har hänt i Sverige så kanske hade köpt det de säger, men har hänt även i USA så här långt. Och där har väl inte varit nån lastbil inblandade.
   Det är inte säkert att experter vet vad som orsakade fågeldöden, mendå ska de inte heller komma med dumma bortförklaringar.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.