nakna damer på Vasagatan…


…Dagen 1.
Jorden snurrar vidare, de flesta har klarat sig igenom nyårsfirandet, här i Stockholm öste snön ner från himlen. Härligt var det och slapp man fyrverkeriet också. Den var inte alls så livligt här i parken som det brukade.  Men kanske hade varit likadant utan snö också. Folk börjar kanske inse att man kan göra roligare saker än att bränna pengar.

På årets första promenad tog jag bilden här nedan. Och eftersom min statistik visar vilka ord som söks – idag porr var populärt – varför inte sätta in bilden här så att de inte blir alltför besvikna.

nakna damer…foto: AntoniaB © 2011

Har aldrig förstått syftet med dem här bilarna som snurrar runt  i stan. Jag tillhör ju inte målgruppen förstås, men målgruppen vet väl redan vart de ska gå. Eller? Fast klart reklamen kanske vänder sig till turister, så att de inte tror sig bli utan nakna damer ens i Stockholm.  För gud vad hemskt det skulle vara.

Jag själv är trött på all reklam som man matas dag som natt med, och önskar att man kunde slippa det, åtminstone en hel vecka varje år. För att få lite lugn. Men så blir nog aldrig mer. Trots att fler och fler blir oberörda av reklamen.

Och den här fotade jag också idag. Ganska kul.

ica-post...foto: AntoniaB © 2011

Ja, ICA öser ut reklam i parti och minut. De kör hårt både i pappersform och i tv. Men i den egna postlådan vill de inte ha reklam. Varken sina egna och ännu mindre alla andras. Lite komiskt är det….

Annons

6 tankar om “nakna damer på Vasagatan…

  1. Det är alltid lika intressant att se vilka sökord folk använder för att hamna på ens blogg. Hos mig toppar just nu ”kronprinsessan viktoria gravid”, med ca 50 träffar idag. Annars är det många som söker på ”avsugning” och hamnar på min blogg. Intressant!

    Gilla

  2. Ja jag skulle också tycka det var jätteskönt om man slapp reklam! Eller åtminstone STOR begränsning på den. Jag förstår ju att man måste marknadsföra sig för att få kunder, men den enorma mängd reklam som det är överallt och hela tiden, då ser ju inte folk ändå, för det blir alldeles för mycket. Hjärnan orkar inte med och man stänger av helt. Och då tjänar ju inte reklamen sitt syfte!

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.