lite kan göra skillnad…


Det behövs så lite för att göra en glad. Sen ett tag sen – typ sen isbildningen i Stockholms ostädade gator har blivit vardagsnaturligt –  har jag jagat skodon för att klara mig från att dratta på arslen och eventuellt bryta det ena eller det andra., vilket skulle ha förödande effekt på mitt företagande.  Jag hittade visserligen ett par isbrytare i en butik, men den verkade något komplicerat, var ful så där kärringsaktigt dessutom dyr var den också.  Men jag störde mig mest på utseendet. Riktigt tantkänga var den.

Men gav inte upp och det lönade sig. Hittade den idag för 499 kr. Men det var inte enkelt. För när jag ville ha det i min storlek så fick jag veta att den var slutsålt. SLUTSÅLT!!!!!! Basta…. Men efter lite korsförhör insåg kanske tjejen i kassan att jag inte ville ge mig. Hur som helst började hon kolla i datorn, och nu  har hon beställt ett par till mig. Kommer nästa vecka. Jipppppiiiii…. Så jäkla litet kan göra en så glad. Bild kommer när jag har fått hem dem.

4 tankar om “lite kan göra skillnad…

  1. Man ska ha lite broddar. För ligger man där så ligger man där och bryter säkert sönder sig. Vilken fin julklapp! Jag vill också ha en känga med broddar i. Jobbigt att sätta på sig dom jag har. Så kan man inte gå inne med dom om man skulle vilja. Om man glömt något och vill bara stiga några steg in i hallen. Blir hål i golvet direkt.

    Gilla

    • Din skor heter visst icebag eller nåt sånt. Det är inte den som ser tantig ut utan den italiensk tillverkade jag hittade hos Vera på Odengatan. Den du har har jag inte sett någonstans. Någon har tydligen rensat stan. 😉

      Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.