oberoende eller beroende?…eller när är sanning riktig sanning?


Professor Edzard Ernst uttalar sig om alternativa behandlingar. Och han sågar dem med fotknölarna. Några få  får godkänt av honom, medel han tydligen själv nyttjar..

Och det är kanske så som han säger. Att det mesta är bara bluff, har ingen verkan eller rent av bara placebo.

Det märkliga är att det är alltid läkare och professorer som sågar alternativbehandlingar och alternativ medicin.  Och vica versa.  Alternativbehandlare tror sig vara bättre än vad de kanske är.

Det är sällan om ens nångång man läser om  oberoende undersökningar, som skulle kunna ge en sannare bild utan egen intresse.

För hur effektiv är egentligen den traditionella medicinen och behandlingar? Hur ofta man inte får mediciner utskrivna som inte alls ger lindring? Hur ofta man inte känner att man är en försökskanin, som man testar mediciner på?

Jag har massor av tabletter som inte hjälpte, det har även mina föräldrar. Dyra pengar läggs på dem, för ingen nytta. Funkade de inte? prova de här istället.

Så på vilket sätt skulle den ena vara bättre eller sämre än den andra. Om folk mår bra av alternativa behandlingar och preparaten, så varför såga den? All är vi olika.  Märkligt bara att tex i Tyskland ingår det i Sverige så gärna sågade alternativa behandlingar i sjukvården. Man samarbetar istället för motarbeta varandra.

Man har tagit bort Artrox som receptbelagd medicin. Det skrev jag om i en tidigare inlägg. Nu vet jag  också varför. För man kunde inte bevisa att den verkligen hjälpte. Och det kunde de fastställa pga några få patienter som studien följde.

Jag vet att jag fick lindring, mina stela leder är inte stela längre. Men äter dagligen fortfarande Atrox. Skulle det vara placebo effekt? Tror inte det. Men det tog längre tid än det stod på förpackningen innan jag började känna förbättringen.

Wikileak ska släppa en hel del information om bankerna snart. Hoppas att nästa stora avslöjandet ska belysa Läkemedelsindustrin.  För nog finns där också  en hel del som borde belysas.  Sen kan man även belysa livsmedelsindustri också.

AB

Annons

2 tankar om “oberoende eller beroende?…eller när är sanning riktig sanning?

  1. Tänk om det kunde läcka lite om medicinerna. Det har du rätt i. Jag känner flera naturterapeuter. Dom får ta hand om folk som blivit förgiftade av skolmedicinen. Bolagen tjänar pengar på att folk äter piller i parti och minut. I Tyskland samarbetar man. Men inte här. Men det kommer mer och mer. Det måste. Allt finns i naturen. Läste för ett tag sedan att piller dödar 2 000 gamlingar per år. Tror det är fler.

    Måste vara jobbigt med stela leder. Bra att du har en tablett som hjälper.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.