Har NASA snokat hos mig ;)


Ja, man kan ju undra.
För tidigare var ju deras policy att liv kan bara finnas om det finns syre.

Jag har alltid tyckt att det måste finnas liv utöver oss. Men medan de flesta fann sig i att det livet måste vara så där ungefär som vi har det här på jorden, var jag och är fortfarande  mer övertygad om att så behöver inte alls vara.

Bara för att vi går igång på syre, och tål temperatur svängningar si så där mellan + 45 till – dito, så kan andra typer ute i universum tåla helt andra saker.  Och det har jag skrivit om redan 2008, som sen dess har varit en av de mest lästa men trots det ingen har lämnat ens en endaste kommentar till den. 😦

Nåväl, min blogg är ju inte den mest besökte dock, och folk är  tydligen inte alls pigga att ge sin syn på saker och ting.
Men jag fick nu ändå bekräftelse genom NASA  att livet kan vara annorlunda, väldigt annorlunda mot vårt.

AB , Expressen, SvD, DN

Annons

5 tankar om “Har NASA snokat hos mig ;)

 1. Vi vet inte så mycket. Vi är på resa och upptäcker nya saker hela tiden. Var det inte arsenik som den där bakterien kunde leva. Det är tur att du är som du är Antonia för det är så många slätstrukna där ute. Det vimlar av dom så därför kan makten göra som dom vill med oss. Några måste sättar käppar i hjulen.

  Gilla

 2. Tänk om det finns 200 olika sinnen (eller oräkneliga) – och inte bara människans fem. Och tänk om människan inte alls är så intelligent som människan tror sig vara. Jag är nog en anhängare av bägge teserna. Jag tror därför att även NASA är som en blind dåre i ett kolsvart rum. Det är alltså inte bara jag själv som är det! Utan i gott sällskap av mellan 6 och 7 miljarder andra. Inklusive folket på NASA.

  Gilla

  • Det finns ju fler sinnen en de ofta omtalade fem. I intelligens finns ju självklart starka nyanser. Själv ligger på jag på en mitt nivå. Tillräckligt intelligent för att förstå det mesta, men inte tillräckligt intelligent för att nå högre höjder och kunna sticka ut. Men helt klart kan tänka utanför givna ramar. Och gillar inte alls ställa mig sist i kön och bara hålla med om jag inte verkligen kan hålla med. Jag är inte särskilt smidig, vilket inte har gett mig många vänner i livet 🙂

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.