sopterror…


Man skulle kunna tro att det är människor man ser på bilden att det är deras huvud som sticker upp likt när man tittar ner på en gata där kommersen är stor inför julhandeln. Men det är det inte människor, det är sopor.  Stinkande, äckliga sopor. Och det har pågått länge nu.  2 år kanske?

Verkligen tycker synd om människorna i Neapel. Så himla vidrigt måste det va att vada i sopor för att komma hem.  Att det finns människor (maffian) som bara tänker på profit och att lägga pengarna på egna projekt, i god vetskap om att de kan göra precis vad fan som helst, utan att bli straffade för det.
För vem skulle ställa dem inför rätta?
Berlusconi är väl i vänskap med dem, eller hur? Många beslutsfattare är väl köpta. resten är skrämde till döds, och kanske några som vågar sätta upp sig mot maffian. Men sen dör även de också.

Undrar hur många ekologiska grönsaker vi köper för dyra pengar från området. Där man vattnar växter med vatten förgiftade av soporna?
Undrar vad framtida arkeologer ska ha för teorier varför en stad har begravts i en stinkande sopberg? För det verkar inte som om man kan se en slut på eländet.

AB,

5 tankar om “sopterror…

  1. Uppifrån ser det ut som Nobelfesten. En massa människor som sitter och äter. Men sopor. Man borde bojkotta varor därifrån. Otroligt vad maffian är dum. Äckligt. Tänk alla råttor som ska kuta under säckarna.

    Gilla

  2. Det grundläggande eländet har ju namnet Berlusconi, som dominerar allt. Fullständig gåta hur folket kan ha fört honom dit han är – och att man inte plockat bort honom för längesedan. Hmm. I val, alltså. Inga andra, kända metoder hämtade från Sicilien …

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.